SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Jumaat, 5 Disember 2008

Buka SSPN Irfan....

Ari jumaat tengahari lepas jer abis perhimpunan bulanan ngan KSU kat opis.... aku terusss cargasss gerak g Maybank kat presint 2...huh..dulu Maybank kat area tempat keje aku jer skang die pegi jaaauuuuhhh....mencciiikkk tauuu.....kalau tak dulu tak yah la aku nak terkedek² bawak kete cari paking bagaii..just melenggang montot jer g jalan kaki....skang ni punye la hazabbbb nak cari pakinngg...mau dekat 3 4 5 6 7 8 kali round baru aku jumpe paking...sebab maybank kat putrajaya ni sekali ngan bangunan perbadanan putrajaya...so verrry d crowded die nyer paking......hazaabbbb gile babeeengg aku nak carik pakingg...




aku g maybank tu sebab nak bukak akaun sspn anak aku irfan...dah lame tertangguh dari raye pose ari tuh laggiii....mappiau lakkk..cam biasaklahh....24/7 jam..manjangggg sibukkkk......sampai² jer aku kat kaunter pertanyaan tuh aku bagitau la dengan lemah lembut sopan santun gituuuu...aku nak bukak sspn..then pastu mamat kaunter tuh bagi la borang then die bagi tau kene ade fotostat ic aku ngan irfan skali....arrkkk....aku bagi tau la yang ic aku dah siap buat fotostat cume ic irfan jer yang aku tak buat fotostat..sebab mappiau bagitau juz fotostat ic aku jer....huhh then mamat kaunter tu cakap kene fotostat gak ic irfan...aku tanye balik...tak boleh fotostat kat sini ker die jawab takleh..then aku cakap maknenye aku kene balik semula ke opis fotostat balik ic irfan mamat tu jawab ha ahh.....sungguh laa budddussssss....then aku kuar amik udara segarrr dulu sebab itu hanggennnn sudah mau sampaiii...tetibe....plinkkkk..!!!!..idea sudah mali....ayuuuuu....heheheh..nasib baek adik aku yang no 3 keje kat area situ gak...so aku pun mempergunakanla khidmat masyarakat die untuk me-remp-it datang kat bank fotostat ic irfan....hihihi...settle sudahhh.....


lepas jer dah settle buka akaun sspn irfan aku balik ke kereta..dannnn.......barulah aku nampak bawah bumper kat tayar depan belah kiri sudahhhh calarrr.....sebab aku tersondol divider yang budusss (ceh..divider pulak yang budusss ye takkk....asak arr) kat paking tuh....aku ingatkan tayar je yang kene rupenye kene bumper.....huwaaaaaaaaaaa......menncikkkk arrr......dah tak hensemmm g dah kete akuuu....mase baru sampai tu aku tak cek pun sebab ingat tayar kannn...tapi bile dah nak balik baru pasannn....isk..isk..isk...sodihhhh... la haih....

aku sms mappiau suh kol aku balik urgent...(maleh nak kolll..biar mappiau yang kolll.....hahahaahaha....asakk arrr...) aku bagitau yang bumper calar...mappiau cakap takpelah...biar je lahh..nak wat camnerr.....bukan nampak punnn...(wahhhh....lagik la sedih hatiiiii eden.....) memang la tak berape nak nampak...tapi kalo tengok dari jauh nampak gak aarrr....sampai skang still sedih :(....sayaaanggg.....do sumthing laaa...plsssss.......tak syok arrr bawak kete dah tak hensemmmmm....:P(ecehhh......sempat lagi tuhhh....)

sedih arr..isk..isk..isk.... :(

-mamairfan-

0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...