SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Rabu, 17 Disember 2008

Chenta Pertama..

hmmm....ni adalah rentetan dari citer mappiau mase die mule² kenal aku dulu..alaa...yang N3 im back tuh yang die citer ade budak pompuan dok pandang²..jeling² die tuh...ecehhh malu aii tau mappiau nih....ai jeling sket² jer...mappiau yang jeling ai lebih² tau.....akekekeee...(tak nak ngaku jugak tuh...haks

mase aku jeling² kat mappiau tuh kire dari mata turun ke hati gituuu....wahhh...kirenye mappiau ni chenta pertama aku lah....'first love' kate omputih gituu.. tapi pada mappiau tak tau lah aku ni bape love lah... :P
haa..macam ni la ghoman mappiau mase mule² ai jatuh chenta terus shoot kat hati tuh...waahhh ayat.. :P

mase tuh aku suke sangat tengok rambut mappiau...hehehe...adakah rambut skang ni membuatkan aku tak chenta kat mappiau lagi....haksss....(gilo ko ape...) kate chenta pertama kannn...terus tembus hati kan....haruslah macam mane pun mappiau skang aku chentaaa....hahahaha...


ko tatap ku chenta.. :P


p/s: mesti pelik kan...N3 sebelum ni punyela emo kan...tapi tetibe N3 ni pulak kuar yek..haaa..N3 ni dah lame dok dalam draf..juz tak publish jer...so aku publishkan je lah...untuk mengumbirakan hati ku ini..... :P


-mamairfan-

0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...