SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Khamis, 4 Disember 2008

Haluuuu....

hehehehe...nampaknye en.mappiau betul² dijeleeessiii oleh mase sampaikan tak sompek langsung nak update blog...huh...nak wat camne yek dah keje kat cawangan siang malam (CSM)...hikksss...lalalalalaa..... :P

sian gak kat en.mappiau..semenjak dua menjak..tiga empat menjak ni...asyik sakit pale jerk...batuk².....mungkin bebanan keje yang gila baaaabeeenggg punye sibukk yang buat en.mappiau kerap sakit pale

takpelah...disebabkan aku kebenggongan skit hari ni meh aku hapdet...tapiii...nak hapdet apee seiii...ermmm...eh..eh...en. mappiau tau ke sape yang sedang kebengonggan hapdet blog die nih..jeng..jeng.....jeenggg...

cube teka siapa sayeee.....hihihii.... :p

4 ulasan:

MAPPIAU berkata...

aik.. nampaknyer ado orang yg bleh mentake over kan kojo den utk mengupdatekan blog nie.. apa-apa pun tq to my lovely wife..

Nordiana berkata...

UPAAHHH....????? lalalalalaa....

AZMALNOR berkata...

weii mappiau..blog ekau dah kono hijack la.. ganazzz boto Pn. Nordiana.. apa la jin, smangat berkobar2 cam suratkobar tapi sudah eh,haiyo..kono lak upah org lain..

Pn Nordiana kok yo pun nak upah, cito la kek umah kang..ahahahaha!!

Nordiana berkata...

kek umah laiin.....kek umah bukan upah dah....akekekee....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...