SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Jumaat, 5 Disember 2008

Juadah Berbuka Puasa...

Ceaa...tajuk macam la skang ni bulan pose ye tak...dah nak raye aji dah pun kann....hahaaa..ekceli hari khamis tuh aku pose ganti+denda..ermmm pose ganti tuh untuk yang tahun 2007 punye aku tak sempat nak ganti tahun ni sebab aku pegnen+baru pas beranak+dalam pantang+maleehhh+x larat...berape banyak + daa....hihihihii..so memang aku tak sompek nak ganti pose..hari khamis tu la baru nak start gantiii...seee very d laammbat kann..

so petang tuh aku sms mappiau aka adha aka ajee (gilo namo kan laki aku nih...hiksss) bagi tau aku pose..then mappiau tanye nak makan ape..aku cakap tak kisah la ape²...ecehh..padahal dalam hati dah melalak² dah nak makan sate hj samuri..(ehh botul ko aku eja ni...ahhh janji ade bunyik sudahh..) pastu mappiau suh tunggu die balik dulu...ok..tapi dalam hati still terkinja² nak sate gak..

bile mappiau sampai jer terus aku menjadi isteri solehah...(eceehhh....) tunggu depan pintu sambut mappiau...sambut dengan bagitau sayaangg...nak makan sate lah.... nampak very d mengade² kan kat situ...sebab kalo lah aku bagitau siang² kat ajee ehhh..kejap ajee kejap mappiau..belasah lah...mesti tak menyusahkan die terus beli jer kat hentian rehat highway putrajaya tuh kann...tapi disebabkan mappiau ni tergolong diantara suami mithali gituuuu.....cewahhh...die kool jer terima order makanan aku tuh...xde merungut pun...die kate sat g die g beli kat taman warisan presint 16....see....hehehe...padahal baru jer sampai kat muke pintu...belum masuukk umah gi aku sudah order makanan....mekacih yeh saayangg....hikss..

hehehee..sate dah tinggal separuh dah baru teringat nak ngambik gambo...sebab mase baru letak tuh memang dah kebuluq dah nak makan.....tengah² makan baru ingat tak bace bismillah lagiiiii...arkkk....buruuukkkk seii perangaiii....hikss...pastu aku benti makan bace bismillah...hahaha......pastu sambung makan balik....makan sate hj samuri ni cepat kenyang tau...sebab sate die godang²..tapi pueh hati la makaaannnnn.....heheee..lepas je makan si mappiau tetibe buang tebiat timbang berat badann...pastu merungut berat badan naik 2 kilooo..haa hamikk kooo...sayaaangg...yang dah tau baru pas melantak sate yang gi gatai² naik timbang ape kessss.....?????

tulunnn..tulunnnn....ade bapak orang kene deraaa...hihihi...

-mamairfan-

0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...