SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Rabu, 17 Disember 2008

Mane Nak Cari Pengasuh Baru Irfan ni..???

tengah hari tadi pengasuh irfan call bagi tau yang die dah takleh nak jage irfan lagi... :(

pengasuh irfan bagitau die tak dapat nak jage irfan sebab die sakit tu sebab la aku sedih..sebab irfan dah serasi dah ngan pengasuh ni walaupun baru 2 bulan pengasuh skang ni jage tapi die ok sangat jage irfan...yang buat aku tensen bile nak cari pengasuh baru ni sebab irfan tak nak lagi menyusu dengan botol...skang ni pun die nyusu gunekan shrink (betul ke aku eja nih..ahh..janji ade bunyik sudah...) ubat tuh...

sebab tu la aku macam dalam dilema samada perlu ke tak aku cuti tanpa gaji...aku dah tak tahan dah macam ni ...aku takut kejadian lame datang balik...tak sanggup aku kalo ape² jadi kat irfan..mappiau pulak asyik la cakap aku ni tak caye kat anak...bukan tak caye sayang...tapi risau sorang ibu ni lainnn.....

nak amik maid pulak...lagi la takut kot² die bawak lari irfan ke hape...uhh...tengok sungguh aku ni suke berpikiran macam tuh...again...risau seorang ibu kiteorang tunggu irfan ni lame...almost 2 tahun setengah kiteorang kawen barulah kebahagian aku ngan mappiau bertambah² dengan kehadiran irfan...mungkin ade yang cakap 2 tahun lebih tu tak lame...tapi bagi aku cukup lame waktu tuh tunggu kehadiran irfan

-mamairfan-

0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...