SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Rabu, 17 Disember 2008

Menangis..


setiap orang ade care masing² kan nak lepaskan stress or ade masalah...ade yang kalo stress nak ilangkan masalah dengan care tido...ade yang maakann bebanyak...ade yang menjerit sekuat hatilah...dan macam² lagi lah..tapi bagi aku kalo aku ade masalah, tension, dan kesunyian skalipun...aku akan menangis...hmmm...dengan menangis aku rase sume masalah aku walaupun tak setel lagi akan kuar dengan jujuran air mate aku yang dok mengalir tuh..


aku tak boleh nak memendam jer perasaan tuh...sebab lagi dipendam..lagi tensen aku dibuatnya....then dengan menangis jugak aku akan rase lega walaupun tak sepenuhnya...then ade orang yang tak paham...cakap aku saje² nak menangis...tapi kalo tak menangis...aku akan jadi lebih teruk dari menangis...dan aku betul² tak suke bile keadaan aku macam nih...dammm..


aku dalam dilema samada perlu atau tidak aku cuti tanpa gaji...its a long story kalo aku nak citer kat sini...nak dipendekkan pulak aku dah takde mood nak citer...tapi skang ni aku betul² tak tau la macam mane nak setelkan bende nih....huh..


aku betul² perlukan seseorang skang nih... :((
-mamairfan-

0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...