SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Khamis, 29 Januari 2009

HARI YG PENUH DGN EXAM..

Hari nie aku rase cam nak giler tau.. Dah la ari ada exam Admin Orders.. malam tadi nak study la konon, last2 termembuta la plak.. Nasib baik la pagi tadi exam stat lewat kul 11.. sempat jugak la aku study skit.. Mase kat dalam kelas tadi la DS tgh bagi lecture aku bantai la study apa yg nak kuar jap lagi.. Aku rase masa buat Operation Orders ari tu tak la aku ngelabah cam ari nie.. padahal diorang ckp subjek nie sonang yo.. tapi kalu dah tak study nak jawab apo plak.. Tapi aku berjaya jugak la membuktikan bahawa study last minit nie kira berkesan jugak la.. Apa yg aku stydy pagi tdi semuo masuk.. dekat 4 jam jugak la exam tadi.. kira aku wat tadi ngam2 time jer.. komplet la.. biasanya aku wat tak penah yg siap Admin O tu tapi ari nie aku berjaya menyiapkan semuanya.. Hehehehehe.. Banggo la plak.. Abis jer exam kitorang diberitahu ada exam Bahasa Inggeris la plak.. aku punyer la mental dengornyer.. tapi apo2 hal g makan dulu.. dalam kul 4 tadi masuk balik kat dewan exam.. nie yg aku tak suke nie kalu nak wat esei dalam bahasa omputih nie.. mamat sebalah aku tu aku tgk wat laju jer.. aku nak tulih setengah muko surat pun payah.. macam nak tercabut otak aku nak memikirnyer.. tajuk dia.. Kesan Perang terhadap sesebuah Negara dan juga masyarakat.. tapi dalam bahasa omputih la.. kalu dalam BM mau 14 muka surat aku tulih,, nie dalam BI, mampuih nak mikirkan.. perah punyer perah dapat la dalam 1 muka stgh.. kira ok la.. soalan nak 200 patah je.. tu kira dah cukup la tuh.. abis jer aku pun balik... bai bai... nanti sambung lagi.. maleh la tulih.. ADIOS..

1 ulasan:

AZMALNOR berkata...

bantai jo Jang.. kok eden poi exam tu den taram cukup2..tapi dah den decide maleh nak advance career dalam askar, kebolehan mengelentong dengan esei BI tu den gunokan untuk buek paperwork kek dunio awam nanti yolah..

satu laie kau jangan malu bawak kamus kalau nak improve BI. tengok TV try jangan tengok sarikato, dongar dio cakap..and banyakkan baco paper BI baru mahir susun ayat bilo menulis.. nak guno word ikut konteks ayat.. selamat bejayo Jang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...