SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Selasa, 24 Februari 2009

ERRMM....

haaaluuuu....hihihi

lame yek aku tak jengok²+menyebok² kat sini..lately sangatlah kemalasan nak corat coret kat sini...asyiklah ngantuk + malas + takde mood..mungkin ubat minda yang aku dok telan skang ni tak mendatangkan kesan lagi kot... :p setelah disimpulkan maknenye aku kene tunggu ubat yang aku makan tuh mendatangkan kesan baru leh kepoci² dalam ni (eceh...alasan sungguh)

nak cito apo ni yek...ermmm...rasenye macam takde ape la nak cite tetiber takde mood...tata.... :p

EDITED..!!

hehehe...tetibe ade idea lak...hiks..untuk minggu ni mappiau ke kedah sampai jumaat ade lawatan kat sane..tak tau la eden sapo yang nak dilawat...special sangatlah konon orang yang nak di lawat tu...harkkk...

pagi tadi mappiau mesej cakap die nak panjat gunung..hihihi...boleh ke idak agah eh die sampai puncak sambil membawa perut yang jalan kedepan..hakhakhak...tapi bunyi macam syiok la pulak yek dapek daki gunung...kali terakhir aku meninggalkan jejak kaki aku kat gunung mase aku sekolah menengah rasenye...gunung ape yek yang kat johor tuh yang kat sagil tuh.....alaaa....lupo la plakkkk......(kalo mappiau tau nanti bagi tau yeh..) mase tu rasenye aku join kelab...hmmmm..alamak...lupo lah laeiiii....dush..dush..dush kat kepale..haaa baru ingat..kelab rakan mude...(ye kot...hahahaa...lupo la weiiii) gunung yang sagil tu aku panjat 1/2 jer sebab mase amat mencemburui group kiteorang time tuh..so tak sompek nak sampai puncak..tak kisahlah janji sok² boleh citer kat irfan yang mama die dulu penah sampai kat gunung kat sagil tuh... hiks..

gunung pertama yang aku penah sampai puncak...(haa..vangga sket...) gunung....adoiiii...apo kono dengan kotak memori aku ni...gunung apo yek yang kek ulu bendul pilah tuh....dush...dush...dush..hantuk pale kat dinding pulok...haaaa..berhasil pun..gunung angsi....(entah betul entah idak.. :p) tu la gunung aku penah daki sampai tertingal² muntut kat belakang sebab nak sampai puncak..akhirnya berjaya jugak sampai puncak...tapi...sampai² je kat puncak sekali kabus tebal gile...hampeh....tak dapek la aku nak tengok permandangan bandar seremban dari awangan... :p

-mamairfan-

0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...