SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Selasa, 3 Mac 2009

Irfan 9 Bulan

bulan ni irfan dah masuk 9 bulan..hmmmm cepat kan mase tu jalan..dalam mase 9 bulan ni alhamdulillah aku dapat tengok perkembangan pembesaran irfan tiap mase depan mate aku...terase bahagie sangat jadi ibu dapat tengok proses pembesaran anak depan mate..

progress pembesaran irfan skang ni macam² dah die pandai..dah makin melasak skang ni...bagus la kalo die aktif bermakne die sihat..

agak-agak cadar ni rase ape yek...

irfan dah pandai meniarap.. bukan main laju lagi die mengensot..sampai rosak kuku jari ibu kaki die..hahaha..sambil mengensot sambil capai sume barang nak test masuk dalam mulut die...konon mulut die boleh test sume barang masuk mulut..banyak chantekk...

keja la mama..keja la...

dah pandai jugak buat aksi stunman panjat keluar walker..nak sangat rase agaknye macam mane terhantuk kat lantai..hahaa..


air ke ni haa...??

mama nak suruh irfan rendam sampai bilo nih...grr..grr..

irfan dah boleh duduk sendiri dah time mandi...suke betul die kalo mandi dalam kolam kecik die tuh...slalunye aku mandikan die kat singki jer..tapi...yarabbi punyela lasak sume bende die nak pijak...hahaha...nanti kite g sunway laggoon yea sayang main air....

bile tengok balik gambar² ni sume rase bahagie sangat..cepat je irfan membesar..ilang sume rase sakit mase aku nak beranakkan die dulu...

-mamairfan-

2 ulasan:

AZMALNOR berkata...

macam baru jo melawat dio masa umor 2 minggu dulu....

Nordiana berkata...

azmalnor: tu la kan..cepat kan mase tu...nanti pas ni dah pandai berjalan pastu berlari..mesti time tu rindu sangat moment time die kecik nih..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...