SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Selasa, 21 April 2009

Ade Perubahan Ker....

tadi aku dok gatai tangan godek gamba² yang ado dalam hp aku..tengok ade plak gamba mase aku mengandungkan irfan 9 bulan...hmmm....penuh sumo sudut..huhuhu....

mase ni berat badan aku dah nak mencecah 80 kg dah..huhuu...berat gile badan aku time nih...sume sudut kombang....hihihi...time ni aku tak kisah sangat kalo badan aku gemuk camne pun..dah tentu² mengandung kan....lantak pi la...janji makan sodappp...hahaha...

then lepas bersalin plak lepas abis pantang sume badan aku turun ke 56 kg...huhuhu..mase first time timbang lepas bersalin tuh memang aku terkujat abis ko turun banyak tuh...time tuh rase vangga gilerr arr...yelah bukan senang ok berat aku nak turun mendadak macam tuh...



haaa..yang ni gamba terkini...isk..isk...ader citer sodih ok disebalik gamba nih..time ni berat badan aku 60 kg...hambik ko...teruk naik 5 kg tuh...haru..haru....

cerite sedihnyer mase aku dah tengok kedua² gamba nih aku pun mengades la kol papairfan

mamairfan: diana ade sent gamba mase org mengandung ngan skang...cube tengok ade perbezaan tak...huhuhu...(dalam hati doa biar papairfan cakap ade la perubahan..kurus sket ke kan...)

then lepas beberapa jam lepas tuh...aku mesej balik tanye balik(jam okeh..punyelah lame papairfan nak bukak email aku....huh....goram eden)

mamairfan: da tengok lum..

papairfan: dah...hehe..samo.....

huwaaaa......remuk redam ok hati aku....die kate muke aku skang ngan mengandung 9 bulan takde beza okeh...same jer....hakkkkk tuihhhh laa....sape penyebab aku jadi macam nih....jawab papairfan jawab.....

papairfan....... booking slimworld minggu nih...i dun careee....!!

p/s: entri ni memang emo sket...hahahaa....(ni kes takleh terima papan kenyataan la nih.....huhuu)

-mamairfan-

5 ulasan:

maina berkata...

Hahahahahahahaha
gelak dulu...
hehehehehehhehehe
alah....pelan2 la diet...
makan tu, suap2 la ngan papairfan.
Tp...bila suap tuh, lbhkan lah kat papairfan.hahahahaha
so nant xdelah overload kat mamairfan.
hahahahahahaha
kan irfan kan..hehehehe

Nordiana berkata...

maina : amboiiii....bersambung² yer gelak cik maina....

slalunye mamairfan ni time makan jadi tong sampah..papairfan agak² tak boleh nak perabih makanan anta kat mulut mamairfan terus...

tu yang makin menjadi sihat waafiat tuh..... :P

AZMALNOR berkata...

aduyai..sungguh kojam pakcik adha kau nie.. ado ko dio kato samo... zalim sungguh..
kok bini eden tanyo den" abang, ghaso eh sayang ni cam dah gomok la..nak diet la"
copek2 pakcik sanggah" mano ado gomok, maintain laie apo..dah xyah diet2 doh!"
yg sebenarnya pakcik suko bini pakcik temankan pakcik makan sama2 sbb pakcik kuat mkn..hahaha..

maina berkata...

kalo mcm 2.....
papairfan kena ajak mamairfan training ala tentera.
Kompem sebulan, solid mooooliddd mamairfan.hahahahahaha
:)

Nordiana berkata...

azmalnor: tu yang pakse papairfan anta g slimworld jugak nanti...ape yang terjadi pada mamairfan skang ni sume berpunce dari papairfan...hahaha...

maina : bukan compem sebulan solid molid..compem sebulan papairfan tido luar...hahahaa..(kes mamairfan protes tak tahan training askar...hahaha)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...