SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Isnin, 25 Mei 2009

Teringat la pulok....

Banyak benda yang jadik semenjak dua tiga menjak ni...dan alhamdulillah skang ni hati aku dah ok dah balik...hati pun dah makin tenang...

irfan dah sihat...papairfan pun dah sihat.....mamairfan pun sihat² jugak...(entah bile la nak kurus nih...isk..isk..)


gamba ni mase aku kat semester akhir kat politeknik port dickson dulu kalo tak silap tahun 2003..huuhu...gamba ni heppy sangat sumeorang...mase ni kiteorang mintak cameraman tolong amikkan gamba candid kiteorang gedikss ok masing² posing.. akekekee....dan yang paling menggembirakan aku dalam gamba ni..... aku kurrruuusss weeyyyy......gamba aku kat barisan kedua dari depan.... dari kanan yang ke enam...huhuhuhu...(sebelah budak pompuan free hair)

dan masing² sume dah ade live sendiri skang...huhuhu...adatlah la mesti kekadang tu teringat² bende² lame ni...nak..nak pulak skang ni perkembangan diri aku yang makin mendrastik nih..jadi haruslah aku mengenangkan gamba² lame yang boleh menyenangkan hati aku yang tak berape senang dengan lemak sane sini....

anyway kadang² (kadang² ok...hikhikhik...) aku memang rindu la kat tini, maina, ina, danny, enny, yat..(still yat last jugak...kalo yang paham tu diam² sudah....) ni la kengkawan aku mase aku duduk umah bujang dulu...kecuali tini la...die sambung belajar time tuh...banyak wooo...kenangan suke tak hingat dunia...dan duka menghenyak hati pun ader...akekekee....

tini.......dah kawen dah..baru pas kawen..nanti bulan 8 dah nak obersea..ikut laki die...die ni buddy aku mase kat poli dulu...hehehe...banyak citer aku kongsi ngan die....kadang² citer dalam kelambu pun kongsi gak...akekekeke....teeeeetttt...

maina.....still ade dekat ngan aku...opis le dekat....hehehe aku je yang menjauhkan diri....(takde mase la....nak berjimba same² hihihi..soorryy sangat.....) ingat lagi dulu kalo tengok tv same² asyik la jadi pengkritik je... ade je yang tak kene dengan sape² je la yang tengah berlakon time tuh...kadang² cite hantu yang seram pun kiteorang kritik gak...ade je la salah hantu tuh pastu gelak tak hengat dunia.....gelak memang mcam nak runtuh la umah...huhuhu....

ina.......pun dah lame gak aku tak jumpe....sekampung ngan papairfan...tapi jarang gak jumpe...ape kabo la ko yek...dah gomok lum...huuhuhu.....jeles aku tau..makan 2 pinggan ponuh pun tetap jugak die leh maintan kurus tuh...siap pas makan leh tido.....hampehhh....

danny......baru pas abis belajar...skang dah start keje balik....die ni dulu kalo kat umah bujang rajin memasak tererr woo die masak...akekeke...

enny.....hmmmm...die dah kawen...... aku dengar tengah pragnen....tahniah..tahniah...hehehe..die ni dulu rajin la kadang² mengemas satu umah....hahaha..aku tengok jer...akekeke....

yat......die ni pun dah kawen dah ade anak dah...tapi memang dah lost contact giler² nyer....so no idea la pasal die nih...hihihii....

sian jugak kat kawan² seperbujangan dulu...still takde mase lagi aku nak g berjimba ngan dieorang...huhuuhu

saba ekk..korang...nanti kite berjimba sampe lebam...huhuhu

-mamairfan-

2 ulasan:

maina berkata...

Ni aku nak kritik ko ni.Kwang3x.hehehehe.acah jer.
Rindu zaman dulu kan.Duk skali.Wat mcm2 sesama.
Aku skang boring jer.duk rumah sorang2.xder housemate mcm dulu.
naseb ada ina partner in crime.hahahaha.menemani melakukan segala aktiviti halal n haram.ahaks.

Nordiana berkata...

maina : wahhh...ko aktiviti haram pun ko layan gak....dahsat...dahsat....

nasib baik lah aku slalu ngelak tiap jumaat nak kuar yek...aktiviti haram tuh....kwang...kwang..kwang....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...