SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Selasa, 2 Jun 2009

Irfan telah dibotakkan rambutnye

hmmm....ari minggu ari tuh kiteorang telah membuat satu keputusan yang amatlah drastiknye untuk membotakkan saje rambut irfan...


mase mule² papairfan cakap nak potong rambut irfan kasi botak, aku mule² macam tak nak la pulak...yela kan rambut irfan time tu rambut ori tuh..tapi bile piki² balik.....emmm...kene redha jer la....


so pagi ahad tu kiteorang pun memulakan operasi untuk menggondolkan rambut irfan...so kene tunggu irfan tido la dulu....lepas aku dah dodoi kasi irfan tido..then bapak eh pun zas...zas..zas...potong rambut irfan...(siyes weii time nih aku rase sedih ya hamat....aduyaii..siap leh tanye papairfan ' takpe ke potong ni....' dengan harapan papairfan tak jadi nak gunting rambut irfan...tapi papairfan semakin rakus meszas..zas...rambut irfan...sayu jerk hati aku...)


tengah² dok syiok papairfan menguntingkan rambut irfan...tetibo irfan terjage lak..mungkin die rimas agaknye sian die...irfan ni bile die jage tengok muke orang lain selain aku memang konpem die akan jage terus takde maknenye die nak tido balik padahal baru je 10 minit die tido...tapi disebabkan die tengok muke papa eh...yang tengah kontrol macho..sambil pogang gunting.... terus mengeletis die bangun ajak bapak eh main...sabo je la...


masalah nye time die jage tuh rambut die dah togel separuh..tak kan nak biar cam tu je...auuuwww...tak suke okeh...(ceh mama eh pulak yang lobih emo...) so kiteorang pun biarlah irfan main ape je yang die nak main termasuklah bende yang selame memang die idamkan sangat nak main n pegang tapi tak penah dapat dan hari tuh die dapat sebab nak kasi umpan duduk diam..bende yang die nak sangat tuh selipar...hahahahah.....irfan..irfan...


tapi tu semua hanyalah sementara...tak sampai berape minit irfan dah bosah dah dengan selipar tu...mulelah die gerak kiri kanan...tak reti duk diam...aduiiiiiyaiii..dah la banyak lagi rambut nak kene cukur lak...

lepas main kat luar tak jalan gak...kiteorang pun bawak la irfan g dapo..kat sinki...sebab irfan memang suke la sangat main air...so memang suksess la cukur rambut die kat dalam sinki ...sampai kecut² la kulit tangan ngan kaki die dek sejuk lame berendam...adoiiii...sabo je la...bukan setakat kulit irfan yang kecut kulit tangan aku pun kecut gak dok melayan die main air...

tak cukup dengan main air...dengan periuk belange dalam sinki tu pun die bedal main gak...time ni aku hanya boleh bersabo je la...janji die senyap nak cukur rambut...tapppii kalo tak disebabkan ko cukur rambut irfan memang tingggi la volume mama kau tau tak irfan.....

so ni la hasilnye.......

time ni sayu jer hati aku tengok irfan...aduyaiii...series weiii..aku memang tak suke pale botak....macam seksa je irfan aku tengok..yela mesti die tak selesa...dengan miang nyer...pastu mesti pedih kan pale die bile bergesel time nak tido dalam buaian..huhuhu....sebak hati den...

alahai anak mama...licin pale ko nak bapak ko buek....(ceh..tetibe jer nak salahkan papairfan..haha..emo nak lebih.....)

cepatlah tumbuh rambut baru ye sayang....

-mamairfan-

0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...