SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Isnin, 13 Julai 2009

Happy Besday...to mamairfan....

hehehe...12 Julai 2009 iaitu semalam genaplah aku 26 tahun...huhuhu (diambang mude lagi kan...kan...hahaa...diambang

huh..26 tahun dah aku...??? hehee..tetap macam tuh jugak aku rase....hahaa..(kes takleh terima kenyataan dah tak sweet 25...tapi boleh ape sweet 26.....hehe)

masa malam 11hb tu memang aku tak ingat langsung yang esoknye besday aku....tak tau la nape...mungkin disebabkan 26 tahun..tu yang aku buat² ilang ingatan esok besday aku...hikhikhik...

dan....yang mengingatkan besday aku, merangkap insan pertama dalam dunia ni (ceh...macam la satu dunia nak ingat besday aku...akekeke...) yang wish heppy besday kat aku tak lain tak bukan papairfan aka my beloved husband.....:)) hehehe...

kisahnya...time tuh dah dekat nak pukul 12...aku tak tido lagi sebab baru pas makan kul 11...dah la makan cha kuew tiau...huhuu....berparty lemak aku dalam badan....so aku bajet nak kul 12 boleh la tido...padahal mato nak tertampung lagi nak tutup dah ni...huhuhu...

tengah aku syok² dok bebel kat papairfan...(entah pasal ape ntah...tapi memang aku tengah bebel la mase tuh...) tibe² papairfan datang dari atas kepala aku ade hadiah datang....hahaha....terus aku jadi shy² kucing siam gituuuu....wahhhh....hehehee...terus terberenti bebel sebab nampak hadiah......mase tu aku blur² lagi....dalam hati aku dok tertanye² hadiah apo lak nih....huh...serius makin meningkat umur ni makin kurang ingatan aku...aduss

tapi bile papairfan nyanyi lagu happy besday teruss zaaasss...aku ingat 12 Julai 2009...ooowwhh...touchingnyer.....hehehe....terus rase sayaangg sangat² kat papairfan....(hahaha..cube kalo takde hadiah.....hmmmm.....sayang juugakkk tauuuu.....) hehe

ni la hadiah yang lalu kek atas kepale aku tuh papairfan hadiahkan hihihii...sokaaaa sangat²


dan pada 12 Julai 2009... hari aku memang mood happy la sangat².....papairfan memang buat aku gumbira sesajee....hehee..soooka...soooka....kuar dari paggii...lewat petang baru kuar...huhuhu....penatt...tapi mood aku adelah guumbiraa.....hehe

then petang tu jugak papairfan belikan kek pulak...ditambah lagi dengan kedatangan atuk ngan uwan irfan...huhuhu...terus gumbira berganda.....huahuahua...Tahun lepas besday aku mase tengah dalam pantang so tak dapek nak gumbira sangat...kalo gumbira sangat terbukak pulak kang luke kat perut...huhuu...

Bersama chenta hati aku...papairfan..time ni malu ok nak bergambar macam nih sebab kek dopan kiteorang ado omak ngan bapak den....hahaha...tapi disebabkan rase chenta yang amat sangat...cewahhhh.....ku buat² tak nampak ado mak ngan bapok eden......hahahaa....ikutkan hati nak cium terus....akekekee.....uuuupssss.....

seee...sudah ku kata yang hari tu memang aku gumbira la sesangat.....hehheee.....


p/s: gamba irfan takdo sebab time ni die tengah mengamuk nak duduk atas kek.....hahahaha.....

mamairfan-

2 ulasan:

maina berkata...

Happy Birthday Diana

Nordiana berkata...

tenkiuuuu..maina...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...