SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Isnin, 21 Disember 2009

Penantian Lagi..

Papairfan hari ni start g port Dickson bertugas sebagai staff katenye untuk kursus selama 3 bulan..aku tanye gak kat papairfan kursus ape..tapi still aku tak tau dengan terang kursus ape sebenarnye…papairfan ni kalau pasal keje die aku tanye banyak sangat dalihnye…pastu bile aku bebel tak suke tu..ini..sebok cakap aku membebel..tapi bile aku tanye tu..ini tak nak pulok bagi tau terang²..

Hmmm…kesimpulannya aku tak sookaa die g lame² kursus tuh..bukan ape..aku ni dah la jenis tengah malam suke terjage pastu cari papairfan..sebab time aku terjage tu aku mesti macam rase takut² tapi tak tau la nape..then bile tengok papairfan ado baru la lena balik tido..ni bile die g kursus macam mano…huhuu…kang kalau sojuk tongah malam..macam mano nak bagi paneh badan..huhuhu..adehhh..tak sooka la macam nih… :((

Nasib baikla ade irfan peneman dikala mama die tengah lara..huhuu…sekurangnya terubat jugaklah rase rindu aku kat papa die..huhuuh ( ni sebenarnya nape tak suke duk jauh² ngan papairfan..) rindu itu seksa owwh..

-mamairfan-

0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...