SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Khamis, 25 Mac 2010

Alahai Syahdunye...

malam tadi time sume dah tido..aku ngan irfan still tak tido lagi sebab dok layan irfan main...ye la sian die waktu siang aku setengah hari takde sebab keje..so malam la pun time irfan nak manje ngan mamanye...dah la papanye takde sebab keje... :((

tengah² irfan buat hal sendiri tu dan aku plak tengah tengok tv tetibe irfan datang kat aku nak duduk same²...then aku tanye la die.."papa mane..papa.." then irfan terus tarik tangan aku ajak g kat PC then sebut pa..pa..pa...alahai....terus aku terase....budak kecik umur 1 tahun 9 bulan pun tau kat mane nak tengok papanye...

sebab memang kalau dah rindu sangat kat papairfan kiteorang memang selalu berwebcam kat pc je then irfan pun join sekali..bile nampak je muke papa die kat pc tu terus je irfan sebut papa..papa..papa...sebab tu la bile aku sebut mane papa die terus tarik tangan aku ajak g kat pc..

budak sekecil tu pun tau erti rindu...inikan pulak mak budak nih....time taip ni pun aku rase nak nanges dah.. sebab terlalu rindu sangat²...

tapi tula kalau dah keje askar.... nothing much to say... :((

abang...diana ngan irfan rindu sangat² kat abang....really want u backkk......

-mamairfan-

0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...