SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Rabu, 12 Mei 2010

Abang Ingat Lagi Tak...

Abang...

ingat tak game ape nih ? hehehe, ingat kan, game monopoly. Tadi kat opis sebelum diana nak tunggu mase dah time nak balik diana layan la game ni. mase tengah dok layan game ni tetibe diana teringat sangat2 kat abang.

Abang ingat tak dulu mase diana belum mengandungkan irfan, kalau malam2 kite takde ape nak buat, pastu citer tv boring tahap cipan, then nak kuar pulak vontottt rase berat giler, kite layan game ni kan.

Abang ingat lagi tak time tuh kite berdue menonggok depan PC main bendalah nih. bile diana teringat balik rase sweeet je moment tu kan.

dan part yang paling best, abang slalu je kalah ngan diana kan, kan, kan. hahahaa, pastu abang bagi alasan saje jer nak bagi diana menang, kononnnnn, padahal memang dah terang2 abang kalah. hahahaaa. adoiiii, diana rindu sangat moment2 tuh.


tadi mase layan kat opis as usual diana menang g. hehehehe. tapi bezanye kali ni diana kalahkan pc, kan best kalo dapat kalahkan abang lagi kan, kan , kan :P. Adehhh, sepanjang diana layan game ni tadi rinduuu sangat diana kat abang..:(

:((

-mamairfan-

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

ISKK..ISKK.. TETIBE PLAK RASA SEDIH..

Nordiana berkata...

miss u soo muchh...sayang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...