SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Selasa, 4 Mei 2010

Abang...Kat Opis Diana Ader Tournement Boling...


Abang..

20hb ni kat opis diana ade lawan bowling, diana nak join, tapi.....

entahlah rase cam tak konfiden pulak nak join, nanti sape nak teman diana g main2 soka2 sebelum lawan tuh. Sape nak ajar diana main boling, dah la diana tak berape nak pandai lagi. Hati diana nakk sangat join tournemert tuh. yela abang tau kan sukan yang diana boleh join skang ni bowling jer la pun. sukan lain sume diana dah kene bersare awal dah. :(

tapi tu la, kan best kalau abang ade kat sini skang....hurmmmm

-mamairfan-

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

alaaa.. abg tau awk bleh main.. nanti kalu ada masa ajak la ayu dgn awe temankan awk main. tp kalu nak training better main kat alamanda.. kalu tak sia-sia je abg ajar awk main boling selama ni. dah la 2 tahun dah awk tak masuk tournament.. Abg tau awk bleh..

Nordiana berkata...

tapi takde semangat abang takdo dekat ngan diana...:(

Tanpa Nama berkata...

Ifan kan ada.. abg kan sentiasa di hati awak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...