SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Rabu, 19 Mei 2010

Irfan Pun Pandai Main Bowling

Abang..

hari isnin ari tuh diana ngan member ofis diana g training bowling lagi kat alamanda. Pastu macam biasaklah kalau nak aman main bowling tanpa gangguan irfan kene la upah die main games kat tempat games tuh.

kali ni diana main 3 games, huhhu, abang tau bape upah irfan diana kene bagi nak bagi die leka tak kacau diana main. hehehe kali ni abih 20 hengget oookkk. adoiii... meh tengok gelagat irfan main bowling kat games tuh...

hahahaa, orang main bowling dari depan, die dari tepi, adoii la anak abang, macam2...

tengok.. bukannye lepas pun bola tuh, beriye die baling tapi bola tuh mengundur balik...hahahaha


ok, kali ni die cube lagi, bagus ok anak abang gigih lagi teraiii :)


haaaa, nampak macam nak lepas dah tuh


hehehehee, akhirnye lepas jugak....irfan, irfan...berjaye jugak anak abang tolak bola tuh kasi lepas sampai kat pin tuh...


meh tengok versi video pulak...hehehee


video

* macam biasak la abang kene telengkan pale yek..heheh

hehehehe, kelakar kan. suke betul irfan dapat main bowling tuh. hmmm complete dah pakej irfan sume ikut abang. suke menyanyi....ikut abang, pandai main alat muzik (organ)...pun ikut abang, suke main bowling.....hmmm tak yah diana bagitau la...konpem ikut abang gak la... :P

haaaa...ade lagi satu yang abang tak tau yang die ikut hobi abang gak....nak tauuu.....hehehehe, tengok nih

v
v
v
v
v
v

main golf oookkk..tu yang irfan pegang tu kayu golf permainan. ari tuh mase balik kampung mak diana belikan irfan set golf. hehehee, suke betul die dapat main golf tuh.


abis sume bende irfan bantai, kalau abang nak tau macam mane irfan sebat bola golf, abang ingat tak citer mr bean yang time die main golf, pastu bola golf die termasuk kat dalam jaring orang yang ade banyak barang, pastu mr bean tuh sebat bola golf tuh sekali ngan barang2 dalam jaring tuh kan.

haaaa macam tu la irfan sebat bola golf tuh sejibik macam citer mr bean tuh..adoyaiii anak abang...yang kiteorang duduk kat atas kerusi sume angkat kaki ke atas. sakittt ooooo irfan rembat ngan set golf tuhhh...kalau kaki kite ade kat bawah ngan kaki kiteorang skali die rembattt...uuuiiyaiiii...


haaaaa, lepas bola golf die dah abis ilang entah kemane, die sodok pulak ape2 yang patut buat mainnnn.

hehehee... lengkap kan pakej sume ikut abang...macam2 tau ragam anak abang...


-mamairfan-

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

hehehe.. pandainyer ifan.. dah besar dah anak papa ni.. tak lama lagi nak masuk 2 taun dah..

Nordiana berkata...

hurmmm..sedihnyer..nanti irfan 2 tahun papa takde nak selebret same2...sian irfan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...