SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Isnin, 3 Mei 2010

Irfan Teringat Kat Papa

Abang,


Wat pe, dah makan ke ?? pagi ni diana sarapan roti canai segera yang diana beli kat care4 hari ahad ari tuh dengan wat sambal tumis untuk cicah.



roti canai tuh pagi tadi bibik goreng sebelum diana g keje, sambal tumis tu diana wat malam tadi sebelum diana tido. Bile diana makan roti canai tuh, diana teringat kat abang, kalau abang ade nih mesti abang nak makan 2 keping terus kan. mmmphhh..

abang nak tau tak, malam tadi kan lebih kurang kul 10 lebih diana ngan irfan nak tido dah. So masuk bilik tutup lampu sume then irfan pun cam biasak la ngopek dulu sebelum tido. Keadaan time tuh memang sunyi sangat, kirenye kalo cicak kentut pun leh dengar la kekdahnye.

tibe-tibe kat luar ade bunyi enjin kete jiran sebelah umah nak paking agaknye kot. Pastu kan irfan terus cakap "papa, papa, papa sambil tunjuk2 kat tingkap" adehhh..time tuh hati diana rase sayu jer, dalam die melasak2 tiap hari tu ade jugak perasaan rindu die kat abang. Maybe time tuh die ingat abang kat luar kot, baru balik ke kan.

baju yang abang tinggal tuh memang diana letak kat tengah2 antara irfan ngan diana. pas irfan cakap macam tuh terus diana bagi irfan cium baju abang. then barulah irfan start ngopek balik. sedih kat hati diana ni toksah cakap la. tapi diana tahan gak demi irfan.

adehh...time diana taip ni pun rase sebak lagi.

irfan still ingat kat papa die lagi tau. walaupun die memang manje ngan diana tapi kok mane pun die tetap jugak ade perasaan rindu die kat abang.

Abang, diana ngan irfan rindu sangat2 kat abang..

-mamairfan-

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Ala.. cianyer kat anak papa.. Papa work la syg.. nanti papa balik yea.. Ifan duk elok2 dgn mama tau..

Nordiana berkata...

2 3 hari ni irfan asyik la panggil2 abang jer, sian die.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...