SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Rabu, 26 Mei 2010

Mase Irfan Demam Arituh..

Abang...

Ari tuh kan irfan demam...diana pun tak tau la tibe2 je irfan leh demam, risau sangat hati diana time tuh. Ye la kan, bile mengingatkan sejarah2 lame irfan dulu fobia terus diana tau.

Mule2 diana bawak die g klinik kat area umah kite nih, tapi dan 2 3 hari pun tak kebah2 gak panas die. Then diana pun bawak terus die gi Klinik Pakar Kanak2 Annur kat bangi tuh. Dokter bagitau irfan takde ape2 cume tongsil die je merah sket tu yang die demam tuh..

time ni irfan baru pas balik dari klinik then baru pas makan antibiotik dari Klinik Annur tuh. Sian die lame betul die tido time nih.


tengokla muke die tuh memang muke tak sihat kan. time ni die dah masuk ubat kat bontot dah, sebab mase kat klinik Annur tuh badan die panas sangat. tu yang die tido lena tuh maybe sebab dah selesa sket kot panas badan die dah kurang.


Abang nak tau irfan tido dari pukul bape ?? dari pukul 12.30 tgh die tido sampai la kul 7 mlm baru la die bangun.... hmmmmm..sian kan irfan. diana amik cuti 3 hari untuk jage irfan. Sebab sepanjang irfan demam die asyik nak berkepit ngan diana jer....asyik nak nyenyen jer.

Sian pulak diana kat die tu yang cuti je la. ye la kalau diana g keje pun hati diana tak senang camno....

time nih irfan dah kebah sket dah panas die, heheehe...bile diana ajak bergamba suke die...


tengok la tuh die pegang baju sape tuh :)


alolololo..siannye irfan, rindu kat papa yeh sayang.....abang... irfan pun tau rindu kat abang tau..tengok la tuh..kalau abang nak tau tiap2 malam irfan memang akan peluk baju abang macam nih...mesti abang tak caye kan ?? anak abang dah pandai rindu kat papa die...

hmmmm...mamairfan pun rindu sesangat kat papairfan tuh...time irfan demam tuh, mama die pun demam skalii...adoiiii..

Tapi alhamdulillah...lepas dah abiskan antibiotik for 5 days irfan dah sihat dah. diana pun alhamdulillah beransur sihat jugak... :)) . abang tak yah risau2 lagi kay..

-mamairfan-

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

cianyer ifan.. tp papa tau anak papa ni kuat kan.. mama dia pun kuat jgak.. rajin2 mkm ubat tau... rindu sgt2 kat ifan dgn mama dia..

Nordiana berkata...

hmmmm..abang doakan la diana ngan irfan kat sini sihat selalu yea...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...