SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Ahad, 16 Mei 2010

Pandai Tak Irfan Nyanyi Papa...

Abang...

diana lupe nak tunjuk kat abang video nih. hehehe cube tengok dulu.

video

* Abang kene telengkan pale sket, diana pun tak tau nape boleh senget. pueh dah godek2 kasi tegak still tak leh tak.

Diana amik video ni mase pagi kat umah azu sebelum g anta abang kat subang dulu. Tengoklah irfan kemain beria lagi die nyanyi. sampaikan meleleh air liuh nak nyanyi punye pasal. hahahaa.

yang jelas bahase die time yang ujung2 je kan. yang tengah2 lagu die main belasah je. janji ade bunyi. hahahaa.

Irfan la penawar rindu diana kat abang bile diana rindduuuu sangat kat abang.

miss u soo much...

-mamairfan-

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

cutenya.. ifan tu kan ada ada bakat nyanyi dgn main alat muzik mcm papa dia..

Nordiana berkata...

hmmmm..yolahh...sume ikut papa yolah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...