SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Ahad, 16 Mei 2010

Saje Suke-Suke Main Bowling

Abang..

hari tu diana ade bagi tau kan yang diana ngan bebudak ofis diana g main bowling. Kire training la kononnn. Untuk Tournement 20hb ni. hmmm, tak tau la nanti diana camne. Slalunye kalo diana ade games bowling mesti abang ade bagi support kat diana kan. hmmm... :(

ni la antara member2 ofis diana yang join training ari tuh. Unit kiteorang hantar 2 team, satu team 4 orang. Abang doakan nanti diana menang yek. hmmm, entahlah macam tak konfiden jer boleh menang. ahhh, lantak la, janji main dah.


tengoklah abang, tak boleh bla kan gaye diana. macam pro je, padahal tak kene pun pin yang satu tuh. hahahaa. Macam biasa la problem besar diana bile nak baling bola spare yang kat tepi kiri or kanan. hurmmm, ntah bile ntah diana nak pandai kan.

Mesti abang pelik kan takde kelibat irfan. hehehe, irfan time nih kat tempat games kat depan bowling tuh. Diana sogok die main games bowling kat dalam games tuh. hehehe, diana bagi kat bibik RM10 then tukar kat games tu. dari awal diana start main sampai la diana dah abis, barula irfan pun abis main games bowling kat pusat games tuh...hahaha. tapi diana kopak la sket. seploh hengget tau upah irfan tak kaco diana main bowling...:P


Time ni dah kat umah dah, baru balik dari bowling. time ni diana ngan irfan tak leh tido la plak. last2 diana ajak irfan posing. hehhe. Irfan cam biasak la suke bergamba. tapi sedih la balik2 diana ngan irfan jer bergamba. Rindu la nak bergamba ngan abang skali. :(



hmmm, time nih irfan dah nak tido dah. hehehe. tiap2 malam macam ni la kiteorang sebelum tido. rindunye nak abang ade. Irfan la peneman setia diana tiap2 malam abang. malam2 sebelum tido irfan layan diana borak. kadang2 die macam paham jer diana rindu kat abang. bile diana cakap diana rindu kat papa terus irfan cium diana, peluk2 diana. adehhh, pandai kan anak abang ambik hati mama die.

papa... irfan ngan mama rinduu sangat kat papa...

-mamairfan-

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

abg tau awak bleh main lebih dari tu.. trust ur self.. yakin..abg sentiasa menyokong awak..

Nordiana berkata...

hmmmmm....tak same bile abang takde kat sisi diana

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...