SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Isnin, 28 Jun 2010

Irfan 2 Tahun..Heppi Besday Anak Mama..

Abang...

27 Jun 2010 dah 2 tahun dah anak kite sayang....hmmmm...makin banyak dah kepandaian irfan abang...dan nyatenye setiap kepandaian buat diana rase bahagie sangat....hmmm...tapi kadang2 kepandaian die buat tu jugak boleh buat diana hulk jugakkk....hahahaa...

mase 27hb tu diana juz buat celebrate besday irfan kecil-kecilan jer..juz untuk irfan heppi2 jer..tapi still diana rase kekurangan yang amat sangat jugak...hmmmmm...

ok..ok meh diana tunjuk kek yang diana tempah untuk irfan...hehehe


diana tempah kek ni kek kodai kat bahau jerk tu pun last minit..diana tempah kek american cokelat...hmmm..yummmmy...hikhikhik...abang tau kan faveret diana kek ni..so nak tak nak irfan tepakse jugak menyambut besday die ngan kek american cokelat nih...hahaha...

ni mase sesi nanyi lagu besday untuk irfan...tengokla muke irfan teruje dengo sume dok nyanyi lagu heppi besday untuk die...diana ajak pun tak ramai juz anak beranak induk jer...jadilah untuk memeriahkan majlis...hehehe


diana suh tiup die dok leka nengok ape ntah...last2 omak eh yang dok syiok sendiri tiup lilin...hahaha..tengokla kemain panjang omak eh dok tarik napas nak tiup lilin yang duo batang yo pun...hahahaha...

time ni nak potong kek nih..kemain beria lagi irfan nak potong kek ni...die ingat tu permainan potong2 agak eh...si wana pun kemain beria gak dok tengok irfan potong kek...padahal die sebenarnye nak patung2 kek atas kek tuh...hahaha..


adoiila...time ni kemain beria lagi si wana dok nak dekat kat kek nak amik patung2 kat kek tuh...sian omak si irfan tercepit...hahahhaa...si irfan pulak diana suh tengok kamera haramm die nak layan...dok ralit la nengok kek...hahaha..


time ni dah selesai dah sesi potong kek...tangoklah tangan memasing dok sibuk nak ngambik patung2 ateh kek tuh..padahal bukan leh makan pun patung2 katun tuh...


hahaha..masing2 duk nak kek..termasuklah si irfan skali...kemain leka die nengok diana potong2 kan kek tuh...

bile diana cakap suh makan ayam dulu baru masing2 hegeh2 dok riki ayam lak...hahaha..diana juz belikan ayam kehepci ngan kopok2 sket untuk bebudak ni...hmmm...tengokla anak bujang abang tu kemain setia lagi die dok nunggu diana potong kek tuh...hehehe..


haaa..tengokk betulkan...anak mama ni budak ni..hahaha...sume orang dah beransur buat hal sendiri pun irfan still lagi dok teman mama setelkan potong2 kek nak bagi masing2 makan...hehehe...papa sile jangan jelezzzz ( ni irfan yang cakap...hahaha)


hehehe...irfan dapek hadiah dari mak lang die ngan cek awe die...tengokla tu kemain poyo lagi die dok bergamba ngan hadiah die tuh...hehehe..


tu la hadiah dari maklang ngan cek awe irfan...hehehe...terus2 dapat je terus2 die nak pakai..mase nak pakai tu asyila irfan dok cakap...tantekkk...tantekk...( cantikk..cantik..) hehehe..pandai kan anak abang ambil hati orang....huhhuu...


orang makan ice cream die pun sibookkk nak jugakkk...nak makan sendiri pulak tuh...adoiiyaiii...


macam pandai la sangat tuh dok makan sendiri....punye la lekit ya hamaat muke2 die lepas tuh....huhh...


tengok la tu comottt ya hamaattt....ni mama die nak jadi hulk la jap lagi nih...

hahahaa..time ni lawak...tetibe pulak ade sesi pemberian hadiah dari induk untuk irfan...kemain lagi induk siap request nak bergamba lagi untuk sesi pemberian hadiah untuk irfan...yang si irfan pulak layannnnn....hahahaha...

tu la abang...cerita mase celebrate besday ari tuh...juz biase2 jerk...juz untuk bagi irfan heppi2...hmmm...mudahan irfan nanti jadi anak yang soleh...dengar kate papa ngan mama yea sayang...papa ngan mama sayanggg sangat2 kat irfan..


Heppi Besday yang ke 2 tahun..

Mohamad Irfan Haziq Bin Mohamad Nor Adha

27 Jun 2010

-mamairfan-

4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

ermm.. papa terharu sgt tgk mama ko buat party utk ifan.. walaupun kecik tp cukup bermakna utk irfan.. walaupun papa jauh nak.. tp hati papa ttp teringat kt irfan.. ermm.. sedih tau irfan.. anyway papa nak ucapkan tima kasih byk2 pada mama irfan yg sanggup bersusah payah utk menghepikan irfan.. insyaallah tahun dpn kita akan sambut sama2 yea.. tunggu nanti papa blk bwk hadiah spesel utk irfan..

Nordiana berkata...

mama irfan nak hadiah sepeselll gakkk...:P

kayyana berkata...

irfan nk adek kan kan kan...

Nordiana berkata...

yana:hamboiii...lagi over dari irfan tau anty kayyana nih..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...