SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Isnin, 6 September 2010

Berbuke Puase Bersama Geng HRD

Abang...

Ni citer ni citer basi sesajor nih...hehehe..ni citer mase sesi berbuke puase Unit diana. Time ni diana angkut skali irfan ngan helper. Yela, sian jugak kat irfan bosan dok umah. lepas je abis keroje diana pun berdesup balik umah mandi, siap sume. dalam kul 6 lebih macam tuh diana pun gerak.


hmmm..kiteorang berbuke kat warung D Dusun Gearbox kat bangi. sebelum ni kite memang belum penah makan kat sini pun lagi. so ni pun diana pestime sampai sini nih.




kiteorang booked 2 meja sume...eh silap bukan due meja...bermeja2 sebenarnye...tapi di susuh 2 row la.. sebab sume staff opis diana ramai la jugak dalam 20 lebih orang macam tuh. sambil2 tu cube abang perati si irfan....adoii..tak mo duduk diam okehhh...

tengokk...banyak giler yek makanan...hihihi...makan kat sini ok, ok la...tengok peel anak abang tuh...huishhh...kembang kempis idung diana time nih menahan gerammm....uiiii....'baekkk' ya hamatttt..

hmmm...ni la main menu kat warung ni, kirenye kalo makan kat sini menu ni la yang femes...sup gear kaburator...eh silap..sup gear box..tapi diana tak makan pun....juz cube terai hirup kuah..pastu tak leh g dahh...tak minattt..:P

tengok aaa sama tangan ini budakkk...manyakk lasakk ooo...ade jer bende yang die nak godek...sampaikan air yang diana minum dah jadi fresh oren + nasik dah....anak..anak...

bile ajak bergamba....tengoklah, mate layu ooo die buat...hadoiiii la...ikut genetik sapa la nih...hiks..:P

mate still menten layu...hahahaha...

haaaa.... en adha oiiitt... anak abang dah pandai ngoratt anak dare oghang okehhh....hahahahaa...tengok tuh...kemain lagi die mengusha...

haaa..see...see...beriye giler irfan mengorat anak dare oghang....hahahahaa...

sesi berbuke puase ni abis dalam kul 8 lebih tak silap, masing2 dah panas vontot dah duduk lame2. tapi memang betul pun kat situ panas sket...sambil makan sambil peluh ferempuan menitik2...huhuhuu...lepas abis jer sesi berbuke puase ni diana pun terus zasss balekkk...dah tak larat dahhhh...paham2 jela kalau bawak raksase gorgon yang tengah berdukung tu kan...:P

anyway...diana rinduu sesangat nak berbuke puase ngan abang sepanjang bulan puase hari tuh...miss u sayang...

-mamairfan-

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

sayang.. blk nanti kita g mkn kt sini yea.. kiut je tgk awk dgn ifan tau.. rindu sgt2 both of u..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...