SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Rabu, 29 September 2010

Budak Baik Gunting Rambut

Abang..

ni citer basi lagi nih, mase diana bawak irfan g gunting rambut. rasenyer sebelum puase, kesian kat irfan sebab rambut die dah panjang sangat dah..die pun macam dah rimas, asyikla tergaruk2 kat pale die sebab gatal kot.


kirenyer ni kali kedue la irfan gunting rambut kat kedai, kali pertame ngan abang kan...pastu mase ngan abang irfan macam tak berape nak baikk kan ( ni abang yang bagi tau dulu..jangan tak mengaku yeh..hiks)...haaaa kali ni ngan diana memang die sangat baikk mase rambut die digunting....eh ni betul2 punyer baik tau..bukan baik ade makne tuh..takkk...hehehee


diana bawak irfan g gunting rambut kat kampung jer, kat kedai tepi jalan on d way nak balik kampung lonek. sobab eh kek situ murah...eh bape hengget yek ari tu kene bayar...ermmm..jap..diana ingat jap...haaaa...tiga hengget rasenyer...kalau g kedai kat pekan bt kikir tuh dieorang amik 5 hengget kalo budak tecik..


ni mase baru nak setart di gunting..tak tau la nak diklasifikasikan muke ape irfan ngah wat ni..muke takde perasaan ker, cuak ker, poyos ker, redha ker....ontahla haahahaa...cube tengok rambut depan die tuh..panjang dah kan...



ni mase pakcik tuh gune mesin nipiskan rambut irfan...budak baik ni memang baikk..... wat dek jer mase mesin tuh dokk lanyak rambut die...hehehe...



sian irfan, time ni die dah rase gatal2 dah kene rambut2 tuh...tapi die tatap jugak baikk ...hehehehe



haaa..dah nak siap dah...dah nampak dah muko bulat die...hahahaa...mase ni die tengok kat cermin bosa kat depan die..pastu die buat muke pelik tengok muko sendiri...hahahaa...dan sampai kesudah irfan baikkk jeerrr mase rambut die kene gunting....hek..hek..hek...

kirenyer..takdelah die nak nanges2 nak turun ke hape kan....jadi kesimpulannyer mase hari tu irfan memang baikk..kalau tak..... selalunyer die jadi raksase gorgon....hiks..

mesti ikut genetik mama ni kan irfan....:P gooooddddd....hihihihi...

- mamairfan-

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

gud boy nyer anak papa ni... mcm tu la..

-papairfan-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...