SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Jumaat, 24 September 2010

Pandai Bergaye Ooh Anak Abang Skang...

Abang...


Skang ni anak abang kemain pandai lagi kalau bergamba tau...asal cakap nak amik gamba jer terus die buat pose...hahaha...macam2 pose tau die buat..kalau tak pose wajib die tuh mesti pose buat muke ke hape...dan yang pastinyer die tau kalau nampak kite pegang kamera jer mesti posing....hehehe...


Cube tengok nih...

see..betul tak diana cakap...ni namenyer pose wajib..tangan mesti kat pinggang hahahaa.....


ni pulak tangan peluk tubuh...pose ni pun pose wajib gak nih....


haaa...ni pun same...walaupun kite amik gambar shoot kat muke die jer tapi tangan tatap mentennnnn....hahahaha...tengoklah siap wat muke tuh.....


ni namenyer pose tak kuase dah nak layan mama die....muahahahaha....

-mamairfan-

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

rindu nyer.. sedih je tau tgk gambo2 ni.. tp irfan mmg mcm like papa dia.. hehe.. pandai bergaya..

Nordiana berkata...

eleh...nak cakap mama die tak pandai bergaye la tuh...:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...