SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Khamis, 30 September 2010

Pemeriksaan Kesihatan Irfan

Abang...

hari ni irfan kene g Klinik Desa Putra untuk check up bulanan kesihatan die. tengahari tadi waktu lunch diana balik amik irfan pastu terus g klinik.



sampai2 jer terus bagi kad then irfan kene kasi timbang dulu...tengoklah ini budakk..orang suruh naik timbang tuh dok ontok2...tapi die kasi gegarr timbang tuh...adooiii laaa...


hmmm...berat irfan skang ni juz 10kg jer...dah nak masuk line kuning balik dah..sebab 3 bulan lepas pun last check up pun 10kg jugak...maknenyer tak naik la berat badan die. :((. takpelah janji die sihat, aktif sudah.... maleh dah nak fening2 pale mikir nape...yela kan irfan makan kuat jugak tau...tak tau la mane silapnyer...maybe sebab die baru baek demam kot...


tapi cume die menyusu jer la kurang...hmm...takpelah yang penting die sihat, aktif, melasak ( yang ni memang terer nih)


pas dah timbang tu irfan kene makan ubat cacing....kirenyer ni dah kali kedua dah die makan ubat cacing tuh...naseb baekk die okay jer makan ubat tuh...takde nanges2 pun....hehehe...(selamat mama die....:P) phewwww...


pas tu diana pun ca alip ba wau ta balik pastu.....krohh..krohhh..kroohhh.....jemaah skali ngan irfan....hehehehee...


-mamairfan-

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

ermm.. awk tgk ifan semakin tinggi ke sama je mcm tu.. tp as long as dia sihat tu kira alhamdulillah la..


-papairfan-

Nordiana berkata...

rasenyer macam dah tinggi...sebab sluar2 die skang ni banyak dah senteng sket...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...