SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Selasa, 28 September 2010

Perlawanan Congkak Kat Opis Diana

Abang...



macam yang abang tau baru2 ni kat opis diana ade buat perlawanan congkak antara bahagian. hmmm..unit diana anta 2 group, group diana dieorang namekan S.Y.M.P pastu group lagi satu 1, 2 PUSSSHH...( hahahaha kalo rase pelik dengar name ni buat2 tak pelik la yeh)


perlawanan berlangsung kalau tak silap diana 5 ke 4 hari macam tu la lebih kurang..pastu perlawanan secara liga. satu group 5 orang.



ni mase hari pertama nak lawan. time ni memang complete pakej sume rase dah, nak teberak, tekensing, tecirit pun hadooo..uiii..neves..neves...(eh, abang kenal tak diana yang mane??...haahahaha..mesti rase nak dush..dush..dush diana 14 kali kan...??)



time dah tengah main pun tangan stil gegel2 lagi okehh...uishh..padahal lawan congkak je kan apedehalkan...ambik guli campak jer dalam tiap2 lubang kan...hahahaa..tapi kalau dah set kat mind tu "tengah lawan ni" pastu "kang kalah malu seumur idup kang" haaa terus jadi nerves tak tentu pasal tau....


time ni diana tengah doa dalam hati " masuk la ko dalam lubang takde guli tuh puiiii.." hahahaha...takdelah sampai macam tu okehhh...juz mintak2 die mati kat lubang die jelah tak yah tikam kat tempat diana...( eh...same je kan konsep niat doa tuh...:P)



uiii..time ni memang tak boleh blah...dah la memang diana dari awal game tadi memang dah nerbes tahap gaban dah...boleh pulak time ni group diana bagitau.... diana penentu untuk dapat menang game ni. kirenyer 2 orang dari group diana dah menyerah kalah. jadi kalo diana menang game ni maknenyer group kiterorang menang keseluruhan 3-2. kirenyer diana penentu untuk dapat mate ketige tu la...pergghhh...mane tak kuar sume angin kentut macam ni kan...dengan sekali ramai yang hurung tengok..uiiiiyaiii...


dalam otak diana plak dah pk dah " huishh..kalo aku kalah ni mau seumur idup dieorang bahan aku nih" perghhh...tapi akhirnyer alhamdulillah diana termenang plak mase lawan tuh...hahaha..selamat....masuk balik sume angin kentut tadi...muahahahaa...



daannnnnnn..........................................

akhirnye...setelah berhari2 group diana melalui segale onak dan duri, ranjau yang berliku..(cewahh) alhamdulillah kumpulan diana menang di tempat kejuara heheeheheh....soka...sokaaa...



so abang...bile mau lawan dengan diana congkak pulak...?? ade bran....ker..agak2 ??? :P

waakkakaka... :P

p/s: anyway thanks kat yana (kawan opis diana) sebab sudi kongsi ngan diana gamba2 nih... :)) mekacih yea dikk...


-mamairfan-

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

hohoho.. gud.. gud.. lpas ni bleh wakil wilayah putrajaya plak... hehehe...

Nordiana berkata...

:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...