SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Khamis, 30 September 2010

Syiok Sendiri

Abang...

meh layan video irfan syiok sendiri neh...hehehe...

video

* abang kene kasi xcersice sket pale abang kasi teleng sket yek..( tak retila macam mane nak rotatekan :P)

time tu malam, diana mase tuh tengah sesajer buat2 membuziikan diri mentelaah internet :P... ayu plak tengah mentelaah tv. tiber2 dengar irfan nyanyi sorang2 macam tuh...ape lagi diana hint ayu la suh rakam.

time tu ayu rakam sembunyik2..sebab tak nak bagi irfan nampak. sebab irfan memang alergik kalo nampak kite pegang hp, kompem die nakk hp tu nanti. tu yang abang tengok macam IO jer care ayu ngambik. ambik sorok2...hehehee...

tapi last2 ini budak nampak jugakkk..lepas die nampak jer terus die nak amik hp tuh...hahahaha...tapi memang kelakar la bile tengok die nyanyi syiok sendiri gune bahase jerman die tuh...hiks..

-mamairfan-

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

hahaha.. ifan tu bkn nyanyi.. dia tgh menurun tu.. panggil hujan... hahaha.. ifan.. ifan..

Nordiana berkata...

HAHAAHAHAAAAA....tapi malam tu memang ujan ooooo....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...