SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Rabu, 27 Oktober 2010

1/2 Hari di Genting Highlands


Alkisahnye hari sabtu lepas...kami sekeluarge ke genting bagi memenuhi hari2 cuti yang sangat bermakne itewwww....hehehe...

kiteorang gerak dalam kul 12 lebih tak silap dari putrajaya...gedebuk gedebak gedebuk....g singgah sane...singgah sini....singgah situ.....sampai genting dalam kul 3 lebih la rasenyer....uishhh sikit punyer lame ko....


tapi macam mane aku leh tak rase lame yekkk tetibe dah sampai jer....hahahahaa....panggggg...dapat sedas dari papairfan....dah ko membute baekkk punyer...memang la tak rase lame...muahahahaha....



budak tak makan saman ngan bapak budaknyer...hehehe



ohh...kali ni dengan mak budaknyer skali :). time ni baru pas makan kat mcd...sebab masing2 mase baru sampai dah kebuluq sangat dah...so balun je la mcd...pipi adelah temvam sebab baru makan yea.... :P harap maklum.



irfan teruja dengan patung mcd


cubaan nak meniru aksi patung tersebut...hahaahaaha....laaaayankan je la....




time ni mase nak turun tangge bergerak nak g masuk kat indoor game...series tinggi giler tangge ni....jadinyer lame la berdiri malas kat tangge tuh...so sempat la berfotogediks di situ....hehehe...



irfan yang dah tak saba nak g ke indoor game.....haisshhh.....dengan mulut2 abis muncung yea irfan....

kat dalam indoor game

bapak dan anak lagi :P



time nih irfan tengah beratur sendiri nak tunggu turn nak naik kete pusing2...sanggup tuh tinggalkan papa ngan mama sebab excited ya hamat nak naik kete pusing2.....huhuhu...



oh..kemain sungguh ko ye nakk....beriye giler irfan time nih dapat naik kete ...yelah first time la jugak irfan naik kete tanpa mama...siap drive sendiri tuh...oohh bujangnyer anak aku....



budak tecik yang T.E.R.U.J.A hihihi...


kami lagi...time ni kiteorang naik monorail lebah plak (belasah jer nih name bendalah nih) tak kuase nak hinggat... :P


irfan memang teruja giler naik monorail lebah nih...monorail ni pusing2 kat keliling taman permainan genting nih...jadinyer dapatlah tengok games outdoor dari sini sajork...



uuppssss...terlebih sudahh....hahahaa...layaaannzzzz....(dah ajak irfan suh amik gamba same2 payah ya hamat...sudahnyer bapak ngan omak eh yolah yang hover...huhuu)




sebokkk....nak tengok sane sini.... bile kiter panggil nak amik gamba pun die wat derkk jer...


permandangan dari atas genting higlands, time ni baru pas ujan...sejuukk oooo...tapi nasib baik papairfan ade sebelah... :D ahaks...


permainan last yang irfan naik...eh silap...irfan ngan mama naik....lagi sekali irfan teruja naik kude pusing2 nih...kali nih dengan mama eh pun same teruje...first time okehhh mama eh dapek naik kude pusing2 nih....syiiooookkkk bangettt.....hahahahahaa.....irfan dalam hati meluattt jer tengok peel omak eh....muahahahaa....



lepas magrib macam tu kiteorang pun blah balik...dah ponek dah masing2...tapi series kiteorang heppi la sesangat....cuti yang pendek tapi bermakne....hehehehee....



-mamairfan-

4 ulasan:

Lizzie Yasmin berkata...

kejap nyer.. puas ke irfan jln2... kalu dari pagi boleh jln smpai patah kaki.. hehehe

Tanpa Nama berkata...

ifan tu kot diajak berjalan sampai seminggu pun blum tentu cukup.. dia mana reti penat.. hehehehe.. anyway.. mmg heppi gilozzz.. dah lama tak berfoya2 dgn my lovely wife..

-papairfan-

MAPPIAU berkata...

Lizzie: uiii...kejap tu pun mama eh dah tak larat tau nak ikut die...kalau dari pagi mauu mama die yang patah kaki tauu...heehehe...

MAPPIAU berkata...

papairfan: nanti nak g berfoya2 lagi tauuu.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...