SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Isnin, 18 Oktober 2010

Bos Baru Lagik

Hari ni aku sedang dengan penuh sabar dan tawaduknyer menanti kedatangan bos baru. Hurmm sepanjang 7 tahun aku keroje nih, masuk kali ni dah 8 orang bos dah termasuk yang baru nih.


Harap2 bos yang baru ni same cool dan sporting ngan bos lame Pn. M. Hurmm...adekah perlu aku sendiri yang memohon pertukaran then baru la bos kat unit akan kekal dalam satu jangkawaktu yang lame sket??



Bayangkanlah dari tahun 2003 sampai la 2010 ni 8 orang bos silih bertukar ganti, mule2 aku lapor diri dulu bos fompuan setahun pastu bos lelaki, peh tuh fompuan balik, peh tu lelaki pulak, pehtu fompuan balik, pehtu fomfuan lagik dan skang ni lelaki plak...pasni aku pulak tukarrrr....uiiyaiii..


tapi takpe la sekurang2nyer banyak pengalaman dan ilmu baru aku dapat dari sume bos2 nih. (erkk...sekadar nak sedapkan hati)



-mamairfan-

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

lusa nanti tunggu bos lagik baru nak blk... hahaha..

-papairfan-
cairo, egypt

Nordiana berkata...

:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...