SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Ahad, 3 Oktober 2010

Budak Ni Kan....Memang Tauuu..

Abang...

Tadi kan mase tengah layan melodi kat tv kan....irfan pun layan same...tapi irfan sambil layan sambil ngudap koko krunch okeh...lopeh tu mama eh pulak rase cm best jer ngudap koko kerunch sambil nengok tv kan...lalu si mama eh pun cube la nak mintak sket kat anak eh...

sekali irfan tak bagi okeh...die tak mau kongsi...hammboiiii...kemain ko yeh...takpe..takpe...mama eh maleh nak gado2 ngan anak eh kan...so si mama eh pun amik la koko kerunch yang lain plak untuk mama eh sorang jer...takmo jugak kongsi2...(huh...cam budak2...:P)



pastu kan, irfan nampak mama die pun ade koko kerunch jugak same ngan die...terus die pun duduk ngendeng2 ngan mama eh...


ooohhh..die ngendeng bukan sebarang ngendeng okeehh...ngendeng ade makne tau...tengokkk...die tak pueh hati tuh tengok koko kerunch dalam bekas mama die...



tengok tuh sepenuh2 tangan die nak ambik koko kerunch mama die tau....hadoiiii la budak ni tauuu...


pas dah amik dari bokeh mama eh transper pulak letak kat dalam bekas koko kerunch die...uiiiyaiii....


tengoklah bekas irfan....hasil dari rampasan dalam bekas mama eh....grrrrr....


tengok...sampai tinggal serdak jer dalam bekas mama eh si irfan sapu koko kerunch tuh....eeiiii...



pastu kann....tengokla tuh...bukan die nak makan sangat pun tauu....nak menyepah jer yang lebih....beria2 songlap amik dari bekas mama eh...pastu g sepah2kan pulakk...time neh diana dah rase nak bertukar jadi raksase gorgon dah neh....huh...



pas die dah sepah2kan..terus die tinggalkan macam tuh jer....eeeiiiyaiii...ini budak haaaa....huh...



bile diana bebel2 marah die...die buat pulak muke camtuh....hadoiiila....anak..anak.....tak jadi nak marah tau die buat macam tuh....hahahahaha....


-mamairfan-

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

irfan.. irfan.. asal nakal sgt nih..

-papairfan-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...