SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Selasa, 5 Oktober 2010

Citer TV Peberet Irfan

Abang....




Skang ni anak abang dah pandai dah paham ape tu citer2 kat tv tau...kalau sebelum2 ni ape yang diana bukak citer kat tv, die juz layankan jer...sebab die tak paham kan...tapi skang....tidakkk lagiiii....



die dah pandai dah...suh kite bukakan chanel peberet die okehhhh...


ni la channel peberet die tuh playhouse disney chanel 613...ni memang dah jadi chanel wajib die dah...jangan verangan la mama die skang ni nak layan citer detektif2 kat channel 701 lagi okehhh...tak dapaaattttt.....nak tak nak tepakse la jugak mama die pun terjoooinnn same citer2 katun kat channel tuh...(eh...bukan mama die pun same naikk ke ngan anak...:P)


ok antara citer2 katun yang jadi peberet irfan....(nak terkensing or terberis.... baek pegi dulu...banyak nih list katun2 peberet die....:P)



nih...chungginton...katun ketapi...suke betul irfan (ngan mama die jugak) tengok citer nih..citer katun ketapi yang pandai berkate2 gitewwww...sungguh teruja die tengokkk ketapi2 tuh pandai berkate2....hihihi



ok katun mickey mouse clubhouse jugak peberet irfan...lagi la die suke tengok si tikus nih carik barang2 dieorang gune ade satu barang tuh yang bawak macam2 alat bantuan giteewww...kirenyer kalo si tikus ni nak gune barang tuh....die akan panggil barang tuh " oohhh toodellll" (neh versi irfan neh) haaa..macam tu la lebih kurang...(tengok... mama eh hapal neh tauu...hahahaa...)



ni citer dibo the gift dragon...pasal nage yang dalam perut die yang muncit tu boleh kuarkan mannnyakkk hadiah...kalau nak mintak kene panggil dee dee boding..dee boding..boding...(haaa ni versi mama eh...) pastu si nage tuh pun datang bukak perut die bagi hadiah....(ooohh tidakkkssss...macam mane diana leh hapal lagi neh...)



ni citer handymanny...pasal sorang budak nih pandai bertukang..boleh betulkan ape jer barang sorak...pastu ade pembantu alat2 tukang die yang boleh berkate2 jugakkk...ooohhhh memang irfan teruje jugak tengok citer alat2 tukang tu kadang tergedik2....(mama die pun tersuke jugakkk...hikss)


oh..citer pun irfan suke gakkk layan....citer budak2 4 orang ni selesaikan ape2 misi dengan lagu2 gitewww...pastu roket dieorang tuh leh tukar macam2 bentuk...cakap jer nak jadi apee...konpem boleh tukar punyer...hehehehe....."tepuk....tepuk...tepuk....dannnnnn...lancarrrkan......" (eh...nape mama eah pulak yang xcited neh..?? tak pahammm...:P)


haaa...citer pocoyo ni kalau irfan tengok...sampai mengekek2 die gelak tauu...entah ape yang die kelakar sangat ntah....(hmmm..citer neh mama die tak berape nak layan sangat..:P) tapi irfan memang tekun kalau layan citer katun neh...


citer kawanku tigger dan pooh ni irfan suke gakkk....citer mcam geng penyiasatan jugakk....




special ejen oso nih kalau irfan tengok..dengan nyanyi2 skali irfan ikut....tapi tang ujung2 jer yang diana dengar die nyanyi...


tapi kan...yang diana tak boleh bla...biler irfan tengok citer neh....

citer ni uwan die la yang ajar neh...mase uwan die dok jage irfan dulu....memang tiap2 malam die layan citer nih okeh....kalau setakat die tengok jer takpe la jugak...tapi kannn....



lepas tuh die pulak yang bukak silat gusti tu okeeehhh....mule2 die tengok jer camner dieorang gusti...agak2 dah iklan jer...die bukak silat gusti die.... pastu g smack down pulak kat mama die tauuu...hadooiiilaaaa.....kalau dalam gusti tu sekurang2nyer ade jugak yang kalah mule2 pastu menang kan...tapi irfan takkkkkde maknenye die nak kalah...dari mule sampai sudahh...die jela yang menanggg...adoiii laaaa.....anak...anak....

cepat la balik abang....sile la layan anak abang ni bergusti....mama die kan sopan...mane la reti nak ganeh2 ni kannnnn....:P.

-mamairfan-

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

adoii la ifan... jgn ko jdik mcm stone cold udah...

-papairfan-

Tanpa Nama berkata...

lupo plak.. ifan tu kalu nak tgk TV jgn duk dpn2 sgt.. nanti rosak mata.. duk je kt sofa tu.. kalu tak sia2 je papa beli sofa ghimau tu mahal2...


-papairfan-

Nordiana berkata...

baekkkkkk....:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...