SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Khamis, 14 Oktober 2010

CONTEST MUNCUNG PALING MENAWAN SI KECIL

Abang..



tadi mase diana tengah selak2 belog yana (ofismate), diana jumpe ade satu belog nih... belog ibu ‘Arisyanaziq’ ~ Diary Perjalanan Hidupku ~ tengah anjurkan "Contest Muncung Paling Menawan Si Kecil"



Ok..Syarat-syaratnyer...(nasib baekk sonang..heheeh)

1. Wajib Follow blog ibu ‘Arisyanaziq’ ~ Diary Perjalanan Hidupku ~ - done (cube ibu arisyanaziq cek kat list follow member yeh :) )


2. COPY & PASTE banner CONTEST diatas (berserta link contest) di sidebar & entry korang...- done (kat tepi belah kanan itewww--------------------->)

3. Buat TAJUK entry ‘ CONTEST MUNCUNG PALING MENAWAN SI KECIL’- done

4. UPLOAD 1 (1 keping jer... x moh lebeh2... klu anak lebeh dari sorang dan nak join jugak... boleh jer... buat dalam entry yang berasingan – 1 entry 1 gambo sahaja... ok...) x kisah ler gambo anak sendiri ker / anak sedara ker / anak angkat ker ... Adik korang sendiri ker... TAPI apa yang pentingnyer mesti ada MUNCUNG YANG PALING SEKSI... huhuhu... dan membolehkan pihak juri tertarik ati & cair... meleleh!!!!..

(umur kanak2 : 1 bulan – 6 tahun)

5. Sertakan Nama / Umur.

6. Tinggalkan link entry contest anda di entry ini...

7. Tarikh tutup : 01.11.2010 (tepat jam 12.00a.m)



dan diana pertaruhkan gamba irfan yang neh....


Nama: Mohamad Irfan Haziq Bin Mohamad Nor Adha

Umur: 2 tahun

-chaiyok anak mama-


huhuhu...time nih irfan 6 bulan...tak tau la ape motifff budak nih nak muncung2 macam tu tauuu...hahahaha...nak bajet sekshiii la tuuhhh..... harap2 ade la rezeki untuk irfan... :)


-mamairfan-

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

go irfan go... cayahlah anak papa..

-papairfan-
from> sharm el sheikh- egypt

arisyanaziq berkata...

Alahai... cam menahan nak iiiiyyyyarrkkkk!!! jer... hihihihi...
ok... good luck..

MAPPIAU berkata...

arisyanaziq: hahahaha...mase tuh die baru belajar nak menyemboq...tu yang jadi muncung lagu tuh tuh...hehehehe...

anyway tenkiu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...