SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Jumaat, 22 Oktober 2010

Kepulangan Yang Di Nanti :))



20102010 huh, banyak rase aku rase mase tarikh nih, macam2 rase dan perisa sume ader la. neves, bedebar2, rase nak nanges, sentap, excited, fenat, nak kluar angen tuttt tapi main2 plak takmo kuar, tapi akhirnyaaaaa heeepppiii la sesangat.


okey, pada hari yang dinanti2kan selama 6 bulan lamenyer (uhuk....6 bulan???adeh...) tidak bersua muke (cume bersue muke kat dalam webcam jer) tidak bertentang mate, tidak bergesel idung (upppsssss) tidakkkkk macam2 lagi la..akhirnye 20102010 papairfan pulang jua untuk bercuti semester (semester ke??). *hati berbunger2 mawar lagik*


ok...pada hari yang indah tuh kan...hehehe...aku amik 1/2 hari jer keroje...(sila jangan contohi aku yea..:P tapi disebabkan dah ketandusan baki cuti terpakse la jugekkk) sebab pagi tu mak ayah aku pun datang gak. So, lepas jer dah sampai umah, terus sinsing lengan baju.... kedapor..... bersilat masak masakan kegemaran papairfan dulu.... :)) (strategi ni beb..utk mendapatkan habuan yang berbaloi2 di malam hari...oppsss :P)


lepas dah keletang keletung kat dapor dalam kul 2.00 macam tuh dah siap masak then terus cargas siap2 sume...


kiteorang gerak kuar umah dalam kul 2.45 macam tuh. Kiterorang naik erl sajork...sebab irfan memang tak penah ekplore naik pengangkutan awam lagik...yang die biase naik slalu, kete, moto, kete, moto...so sambil menyelam sambil minum air 100 plus la disitu :P.


erl transit dalam pukul 3.15 macam tu nak ke KLIA. Jadinyer menanti la kami dengan macam2 rasenyer perasaan time tuh...time nak tunggu erl ni memang aku tak lepaskan irfan...sanggup okey selame 15 minit tuh aku juz dukung jer irfan...tak duduh okeh...berdiri sajork...sebab irfan ni spesis die kalau di dukung die then duduk...mintak maap la die nak duduk diammm...tak dapeekkkk....memang aku tak lepaskan die pun sampai la erl sampai...tak berani deh....




ni la tuan kecik yang for the first time naik erl..teruje betul irfan time neh :)




cubaan irfan nak buat peace la konon... hiks....





tapi tak jugak jadikkk...lantak la irfan maleh mama nak layan dah...mama tengah neves ni tau...(motiipp??)



time ni irfan tengah felik...tengok sane sini...hehehehe...



irfan...masih lagi felikkkk...(kirenyer belum paneh lagi la enjin die time nih)



haaaaa.....agak2 enjin die dah berasap sket...mulela die buat aksi, time neh erl tengah bergoyang2 kiri kanan..pehtu die pun same2 gak goyang2kan badan die kiri kanan...hahahahahaa....



pastu kene marah ngan mama...tarikkk mukee (ikut pangai sape nih ??)


eceh...merajuk la tuh...konooonnnn.....

kiteorang sampai KLIA dalam kul 3.40 macam tuh...flight papairfan sampai kul 4.15 so ade mase lagi....jadinyer kiteorang pun g la kat anjung tinjau (eh ye ke..??belasah je nih) tengok kapal kelebang dari dekat (yang tak berape nak dekat)

agak2 dah kul 4.15 kiteorang pun g la balik ket ketibaan antarabangsa untuk tunggu kemunculan papairfan...tapi kan....tunggu dah sampai 10 minit...tak kuar jugak...20 minit pun tak kuar jugak....haishhh....dah lah nak tepon tak dapek...adoiilaa...dah la tengah neves ya hamat time nih (neves rindu tauuu..)

tunggu lagi 40 minit tak jugak kuar...adeh...series time nih dah rase nak nanges dah neh (tak tipu nih) dengan irfannyer time nih dah ajak balik * jom ayikkkk.....jom ayikkk..mama....* adoiiilah...mental la sangat tauuu....

time nih macam2 dah pikir....entah2 papairfan sajer jer kot tak jadi nak balik (boleh imiginasi macam nih ish...) oohh..series okey....time ni rase sedih la sesangat...tapi ai still lagi cube untuk mementen cun (sile buat2 tak tau yea..:P) padahal hati dah cuak tak henggat dah nih...

pastu dalam beberapa minit lepas tuh barulah wajah kesayangan yang dirindui pun muncul (eceh....)...tapi bile bapak eh dah muncul omak eh buek2 jual mahal pulak...konon merajuk la kuar lambat kan...(ngadesss) hahahaaa....tapi kan yang buatkan aku rase macam sejuk hati bile irfan still kenal la papa die...bile die nampak jer muke papa die terusss die panggil papaaaaaa....terus g peluk papa...adehhh....(touching jap)

rindu rupenye irfan kat papa die...dari start papa die sampai sampai la dalam erl...berkepit jer die ngan papa...tak laku dah mama die time nih *tsk...tsk*

tengok dah sampai umah pun irfan asyiklah berkepit ngan papa die...langsung tak ingat mama okeh...suke betul die time nih....hmmmm...takpelah irfan mama bagi can....kepit la ngan papa tuh dulu.....tengah malam kanggg.....tak dapekkk deh okehhhh....turn mama pulak tauuuu.... muahahahahaha....:P

-mamairfan-

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

home sweet home...

-papairfan-
kt umah... hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...