SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Isnin, 4 Oktober 2010

Lawatan Yang Tak Berape Nak Kerja Ke Rumah Pn. Rafidah

Abang...


ok tadi diana promise (eh ade ker..??) nak sambung citer yang kiteorang g umah officer diana yang baru bersalin kan...


ok...gini setartnyer...

sejurus lepas abis jer waktu keroje...sume staff/pegawai dan sewaktunyer dengannyer pun menyiapkanlah diri memasing2 untuk ke Bandar Nusa Putra.

exceli abang pun tak penah sampai kat situ. kalo nak g tempat tuh ikut jalan nak highway mex tapi tak masuk highway mex...terus lagi macam nak ke KLIA tapi tak pegi KLIA (haaa..camno tuh...hua..huaa.huaaa..) kirenyer sebelum sampai tol nak g KLIA tuh akan jumpe selangor science park tak silap... masuk kat susur situ nak ke Bandar Nusa Putra tuh.

lepas dah 2, 3 kali tawap satu taman tuh...atlast kiteorang pun sampai la kat tempat tujuan sebenarnyer...tapi kann...sebelum masuk tuh kiteroang kene amik dulu pas pelawat kat pondok guard yang ade kat situ...dannnnn...yang tak tahannyer pasnyer kaannnn......


haaa..hambeekkk...giler besar die punyer pas pelawat...antare sanggup ngan tak jer nak sangkut kat leher macam neh...muahahahaa....


ok dah...cukup2 la gelakkan pasal pas tadi tuh...:P...ni mase dah selamat sampai dah sume nih...ni la antare geng2 ofis diana yang datang......eh jap...haahlah dah macam rombongan meminang pulak (bak kate en. zam- salah sorang officer kat opis)...dan terang2 kat situ diana macam omak pengantin eh ( oooh tidaksssss.......) yang si padeli tuh tukang karut ehhh...hihihihi...



ni la baby baru tuh...ape yek name die...alaaaa...tak ingat la pulakkk...nanti2 la diana update balik bile dah ingat name baby ni yeh...tak berape nak jelas sangat yeh...jap...


haaa...close up sket...tengokk punyer la syiookk die tido kat mama die..kiteorang gelak bagai nak runtuh rumah pun baby still nyenyak lagi tido tau...pastu bile diana amikkk kemainn beriye die nanges sampaikan merah2 muke diee...hadoiiilah....(maybe baby ni tau kott..diana tak ready lagi nak bagi irfan adek kot...hehehe...:P)


sume suke hati oooh time neh...yelah masing2 perut dah kenyang tadi kann....hihihi...


tengok budak baju ijo tuh...suke hati la sangat haiihhh....:P



tengok tuh orang dalam pantang tak reti duduk diam.....hisshh......


time neh tengah kusyuk dengar apentah kiteorang...tak henggat la pulokkk...:P *ngeeee*


oh tidak la diana tau ape motip diana buat muke macam tuh....layankan jela yekkk...


pastu sempat lagi sesi kepochi tuh...erkkk...:P


uiiii....terkepochi la pulakkkk....takpe...abaikan jer la yeh...:P..nak wat camner dah sejak azali macam tuh kan....muahahahhaa....


pastu dalam kul 7 lebih malam macam tuh kiteorang pun sedar diri untuk balik....diana sampai umah dalam kul 8 malam macam tuh. sampai2 umah jer ayu cakap irfan tadi nanges..sambil sebut

"tsk..tsk..tsk...mama worked...tsk..tsk..tsk...mama worked..." sambil bergenang2 air mate die...

alalalala siannyer irfan....diana balik jer terus die berkepit ngan diana sampai la tidooo....hiks... manje kan anak abang....hihihi...

-mamairfan-

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

sian anak papa.. nanti papa blk papatemankan ifan yea..

-papairfan-

Nordiana berkata...

baguihnyer papa yer...hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...