SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Sabtu, 9 Oktober 2010

Majlis Kawen Ekin

Abang...


Hari ni diana ngan geng2 ofis nyer aktiviti ke Kuala Selangor for majlis kawen ofismate kiteorang. kiteorang berkumpul kat ofis dalam kul 10 pagi gitu...then konvoi reramai ke kuala selangor...


ni mase sebelum gerak...ajak irfan amek gamba dulu...tapi tengok la buat muke selengge die tuh...fenat tau mama kontrol cunn...muahahahaaaa.....


sebelum kiteorang memulakan perjalanan yang agak la jauh tuh...masing2 g sarapan dulu...yelakan sebagai bekalan perut sebelum nak sampai kat kuala selangor...tengok la anak abang...tengok diana makan die pun seboook gak nak makan sendiri...tapi banyak kemeja dari masuk perut...eeeiiyaiii...


pas masing2 dah memenuhkan pewut...kiteorang pun gerak la ke kuala selangor...ikut highway elite then, masuk setia alam, pastu meru, pastu kapar, pastu kuala selangor....pastu sampai...hehehehe...chek point ni memang diana hapal siap2 malam sebelum pegi neh tau...hahaha..(takut sesat nyer pasal)



ni mase baru sampai...irfan time nih baru bangun tido...so time nih die mamai lagi..pastu blurrr jer tuh.....hehheehe...



tapi...janganlah selalu bersangke baik dengan budak ni tauuu..takde maknenyer blurrr die tuh nak berkekalan okehhh....lepas die dah panas enjin jerrr...haaaa tak tunggu dahhh...start la melasak dieee....uuuiiyaiii....



haaa...tengok...die dah jumpe kengkawan same baye die...kemain tak reti dok diam la die kannnn.....huhuhu...dah la time ni tengah panassss...berlengasss dah okehhh....(eh jap..yang budak belakang irfan tuh baru sesi nak kenalkan diri rasenyer....hahahaha...)




ok...makan timeeee...lauk2 die ok la...sedap jugakkk...standard la jenis lauk2 kenduri....time kiteorang sampai tuh tetamu tak ramai lagi...so lauk pun masih banyak lagii..sorrgaaa la nak pilih2 lauk kan...hehehee...



eh lupe lak...diana g skali ngan azu...sajer ajak die nak bagi teman irfan dalam kete nanti...kalau takde orang yang layan die.... kang die seboookk la asyik nak nyenyen jerrr...mane nak drive nyer..mane nak nyusu nyer...tapi dah budak tak makan saman kan..takde maknenyer die nak tido sendiri dalam kete okehhhh...still jugak nak ngopekkk...

copek la abang balikkk....tak larat dah diana nak drive jauh2 lagi dah...(eh tetibe lari tajuk lak..:P)


haaaa...nila pengantin baru nyer Ekin...ofismate diana...hehehe...selamat pengantin baru ekin dan suami....akak doakan moga kekal bahagie buat selamenyer....gojess ekin tadi....:)) dah macam artis okehh....


pengantin lelaki dan fompuan....ehehehe...ekin dan suami.....time nih tengah panas terikk...tengok cahaye kat ekin tuh...memang tengah panas mencanakk time nih....huhuhu...masak la pengantin menahan dengan pakai baju songket tuh....hiksss..(ni kes dah ade pengalaman kannn suatu ketika dulu...:P)


d pelamin....canteeeekkk....nice....tang kerusi tuh...syiokkk jer...




tengoklah irfan...suke betul die tengok orang2 kompang tuh main kompang....leka betul die time nih...sampaikan diana ajak balik pun die takmo okeeehhh....adoiiilaa....mama eh juz ketap gigi jela menahannn....


dalam kul 2 lebih macam tuh kiteorang pun cabut balik...diana sampai umah dalam kul 4 macam tuh......mase balik dah tak konvoi dah....sebab masing2 ade hal....diana follow kete syed untuk sampai ke highway elite...sebab diana tak berape familiar lagi ngan jalan balik...tetiber blind road la pulakkk...

ermm..tu jela aktiviti diana ngan irfan hari nih...adeehh...tetibe rindu plakkk kat abang... yela slalunyer kalo kite g kenduri kawen orang...pas balik jer mesti kite lak pastu feeling2 macam pengantin baru kannn.....muahahahahaaa....


-mamairfan-

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

rasa2 cam nk bersanding lg skali ke.... hihihi..


-papairfan-

Nordiana berkata...

eceh...:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...