SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Isnin, 4 Oktober 2010

Makan-Makan Dan Makan Lagi Kat Opis


Abang..

Hari Jumaat ari tuh geng2 opis diana ade buat makan-makan sket sempena bulan raye ni kan...so agenda wajib nyer makan..dan makan ler kan...hiks..kali ni kiteorang buat port luck..kirenyer ko bawak ini...ko bawak itu...ko bawak ape2 jela...ko tak payah bawak tengok jer...ko bawak perut...haaaa macam tu la kirenyer kan..



ni antere juadahnyer untuk jamuan hari tuh...hurmm....sume sedap2 tau...ade nasi dagang, nasi impit kuah kacang, kueh karipap, kueh popia, dadih, keropok....ehhh..macam2 lagi la...hehehe





dan pelbagai jenis buah buahan jugak...(ohhh sile la abaikan model tak berbayar tu yer..hikss...ni kalo cik linda officer diana bace neh konpem die maki diana berduyun2 neh...hahahaha)



sebelum makan tak reti2 bace doa la dulu kannn....hehehee...


bile masing2 dah aminnnnn jer terus ape lagi serbuuu laaaaa...masing2 dah kebuluq dah time nih...hahaha...tak caye tengok tuh... bini abang tuh...orang paling depan skali tuh amik makanan...muahahahaha...


ohhh..sebelum makan sempat lagi okeehhhh berfotogedikkk...hihihihi....


sebenarnye time nih memang lapar giler dah nih..tapi sebab nak control sopan nyer pasal depan kamera tu yang nampak sopan jer tuh...padahalllll.....:P




ooohh tidaksss..time neh tak sempat lak nak control ayu + sopan..tak sompekkk..sebab kemeremen ni denggki tengok diana makan sopan....hek.hek..hek...


time neh perut dah kenyang tu yang sokaa hati tuh...hehehehe...


gendang gendut tali kecapi...kenyang perut sokaaa la hatii...cea..ceaaaa.....muahahahaha.....(sambil tahan napasss nak kaber perut dah muncittt....:P)

haaaa..lepas jer sesi makan2 neh abiss...petang tu pulak sume geng2 opis diana ade satu lagi aktiviti...g umah KPSU diana yang baru bersalin...kejadian2 mase kat umah KPSU diana tu nanti jap2 g diana citer yeh...diana nak g lawan karom nih...hiks...

tata....

-mamairfan-

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

makan.. makan.. makan...

-papairfan-

Nordiana berkata...

hehehehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...