SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Sabtu, 2 Oktober 2010

Makan Meggi Sajork....



Hai Abang...

wat per...dah sarapan..??

hari ni diana ader jemputan open ouse...rumah sape..?? kat mane..?? nanti2 yeh diana citer..hehehe. jadi disebabkan hari ni open ouse situ sane sini kan...jadinyer untuk sarapan diana bedal meggi sajork...hehehehe..kang kot tak muek lak ruang porut nak isi pelbagai makanan kang (ceh, bajet cam perut kocik bonar la sangat kan...padahall....:P)


hurrmmm....jemput makan yeh sayang.... *wink*. diana masak simple jer....juz nak alas perut sementara nak g open ouse. (ker.... pemalas kan...:P)



ooohhh...ini budak jugak tak ketinggalan nak menyebokk makan same bile mama die tengah sakan melantak meggi....muahahahaaa....tengokkk comot ya hamat la haiiii.....



hahahhaa...lepas tu mengelupur pedas....tak cukup mulut nak minum air...(yea...mama die memang kijammm).....tapi jangan ingat ini budak serik okey..lepas jer dah ilang rase pedas die tuh..terus die balun lagi makan meggi tu 0key....HAHAHAAHAHA...


nanti2 kang diana citer diana g open ouse umah sape yeh..(kot rajin la..)

tata...


-mamairfan-

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

uikkkk.. ifan.. apasal ko mkn atas kaki duk atas meja...

-papairfan-

Nordiana berkata...

biasak la budak baeeekkkk kan...huhuhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...