SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Khamis, 28 Oktober 2010

Ni Yang Sayang Lebey Nih :))


hehehhehe...petang semalamkan.....lepas aku abis keroje kan....papairfan jemput balik keje kan....sampai2 jer umah kan....tetiber kan.......hehehehe...bape banyak kan....kan.... :P



ok sambung balik...masuk2 umah jer kan......tengok2 atas meja ade ni tauuuu.....


BIG APPLE !!!!! Yeaaayyyy....i loikeeee......




auuuummmmm.....yummyyy !!!.....papairfan beli 6 ketul....seketul ilang sebab dah selamat masuk dalam mulut hakuu.....muahahahaaa.....




nila seketul yang ilang tuh....ALIEN...oooohh....sorrgaaaa giler dapat makan ALIEN nih....peberet giler....mantttopppp !!!cokelat dieeeee.....aaauummmmmm....yum....yum.....dapat jer big apple nih terus rase bergande2 sayang kat papairfan tau....huhuhuu....soookaaaa....tenkiu yea sayang....hikss...



yang ni pun sedap jugakk...tapi ape ntah name die....aku panggil coklat pusing2 jer...sebab corak die tu kan pusing2 tuh.... :P



oh..budak tecik ni pun turut serta membedal big apple...baru lepas bangun tido terus makan.....ehehehe




irfan maleh nak layan mama die dah....hahahahahaa......


2 bijik aku bedal....lupe sume alkisah diet mendiet....lantakkkk.....lepas dah selamat bedal 2 bijik ade hati nak naik timbang...pastu sentap tengok jarum timbang maju...dan maju.... kekanan lagik....adeeehhh.....

-mamairfan-

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

nak lagi ke...

-papairfan-

MAPPIAU berkata...

Nakkkkk la kalo ade yang sudi belikan... hihihi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...