SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Jumaat, 29 Oktober 2010

Selingan Jap....Lawak Fesbuk


ekceli aku dapat ni mule2 dari emel...pastu tengok2 ade link...biler g kat link tuh...then tengok post2 die sume pasal post profie kat FB tau....sumpah lawak ngan kreatif giler post2 die tau.....meh tengok meh....


*kalo nak lagi jelas dan besar gedabak gambo2nyer klik kat gambo yea..kalo tak bleh klik gak korang klik kanan pehtu copy n paste jela kat mane2 yek :P







WAKAKAKAKA....sumpah lawokkk sungguh la haii...seriess....tak tercapai dek akal aku dehh die punye kekreatipan lawak die nih...adoooiilah...kalo korang nak tengok banyak lagi post2 lawak klik kat funny-profiles-story nih tau...series....nanti konpem korang akan menyengihhh jer bace...

ok selamat menyengih.... :D

-mamairfan-

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

hahahahahaha...

-papairfan-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...