SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Rabu, 27 Oktober 2010

Tengahari Itewww


Sepanjang papairfan bercuti ni memang tiap2 tengahari kiteorang akan lunch same2...time2 papairfan cuti ni jela pun dapat kuar lunch tghari samenyer...kalau time die pun keje gakk...tak dapekkkkk.....ofisnyer nun kat KL nun haaaa...mau kematu vontot papairfan kang nak jemput aku lunch kek putrajaya ni haa....



so apelagi...ke alamanda la kite....hari ni macam blurrr..tak tau nak makan kat mane....papairfan tanye aku....aku tanye balik kat die....haihhh...



tanye punyer tanyer...at last kiteorang g makan kat NANDOS sajork...lame jugak rasenyer tak makan nandos nih..last rasenyer sebelum mengandungkan irfan....haaaa....silela kire sendiri yea...muahahahaa.....tak susah.... amik je kalkulator kat tepi korang tuh.... :P tak pun hp kan adoo....kire la..kire la..kira laa....hehehehe...



sebokk yea banggg....




kiteorang order air manggo nih....masam2 manih...yummyy....




aku santap nih....1/4 chicken and 2 sidelines (pergghh...hapal neh..)




papairfan lak bedal 3 chicken wings ngan potato chips.....hurrrmmmm....




sampai2 jer makanan tak tunggu dah terus belasah...lapar...lapar...lapar....



sian papairfan...... lapar... sampai garpu pun bedaallll.....muahahahaa....



yea kami memang kebuluq....burrrpp !!...upssss.....sorriiii......

lepas jer masing2 dah berderak2 sendawe kenyang...pehtu nak bayar la kan...tibe2 boleh plak si papairfan buek lawak antarabangsa lubnan...."eh cukup ke duit nak bayar neh?"

haaa...tak ke cuak ko....ko dah bantai makan kenyang2 sampai lecheeen...sekali baru nak ingat duit cukup ke tak...??? jangan banggg...kang tak pasal2 kite jadi maskot Nandos seumur idup kang.....(nasib baik cukup duit okeh...phewwww.....)


-mamairfan-

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

huaahua.. walaupun mkn dgn byk.. tp badan i ttp menten taw... hohoho..

-papairfan-

MAPPIAU berkata...

eeeiiii....ferasaaaannnn....badan menten tapi pewuttt dah nampak majuu...muahahahaa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...