SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Jumaat, 8 Oktober 2010

Tersama La Pulak.... Tapi Tak Terserupa.... Lagi Sekali Okeh !!

Abang...

haaa..tengok tajuk pun dah tau nape kan...ni nak ngadau neh....adoiiilahh...macam ni nak dijadikan citer hari ni bersamaan dengan hari jumaat, kementerian diana telah membuat sesi majlis sambutan hari raye untuk peringkat HQ la pulokk kan...

then ingat tak kat entri nih yang baju diana same ngan CC kat opis jugak kan...


sekali hari ni kat opis kejadian tersame baju, warne dan tudung ari tuh berulang kembali okehhh...tsk..tsk..tsk...tak caye tengok neh haaa...






haa...see..see...corak same...cume tudung dan warne baju dan warne inner jer yang membezakan kami okehh...ohh tidakssss...

errmmm...nampaknyer lepas2 ni diana kene beli baju tiap2 bulan...pastu kene g membeli dan belah kat lubnan pulak la diana rase...

camner....boleh tak saaaayangggg...???? :P.....muahahahahahaaaa....

-mamairfan-

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

aiyakkk.. nak kono boli almari lagi 1 la gamaknye...


-papairfan-

Nordiana berkata...

hihihihi...:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...