SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Selasa, 23 November 2010

Alahai Irfan....

Mase tu aku baru nak kene selesema rasenye, pehtu badan aku pun rase tak berape nak sedap. Terus lepas balik keroje jer aku dah melepek dah kat atas katil. Memang tak gomol2 pun si irfan time tuh, sian die.


Tengah2 aku baring2 atas katil tuh, tetibe irfan masuk bilik. Mase die masuk tuh tetibe aku rase alahaiii.....terus terharu ok.



Sekali irfan masuk bilik siap bawak kan roti okeh, sekali ngan pakej penut, sudu skali. Masuk2 jer irfan cakap "akan oti mama" (makan roti mama). Terus aku rase terharu la sesangat, Irfan macam tau2 jer yang mama die tak sihat. Pastu papa die pulak keje jauh, jadinyer die la yang kene jage mama kan.

Terus aku gagahkan diri buatkan roti tuh untuk die jer.


Tengah2 die makan tuh sempat lagi tuh die offer roti yang die makan tuh kat aku. Alahai....mase ni dah bergenang dah air mate tau. Budak tecik nih baru 2 tahun dah pandai jage mama. Syukurrr alhamdulillah :).


-mamairfan-

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

alahai anak papa ni.. pandainyer jaga mama... gud boyyy..

-papairfan-

MAPPIAU berkata...

tula nasib baik ade irfan tau.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...