SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Selasa, 23 November 2010

BABY & TOYS CONTEST


Hihihii....aku nak join contest lagi lorrr. Kali ni aku di tag oleh pn kayyana ni haa, yang rajin sangat join contest2 nih. Jadinyer moh ler kite tengok contest ape plak ape kali nih yek. Lagipun seronok okeh bile join contest2 nih, macam2 peel baby ade tau. Hahahaa

Kali ni aku nak jooin Baby & Toys Contest atau dalam bahase bakunyer pertandingan bayi dan permainan hik hik hik.



Tarikh tutup contest nih 26 November 2010.


Daaaaannnnn gamba irfan ngan permainan kegemaran die skang ni kan.... ni haaaaaa...

.
.
.
.
.
.
.
.
v

Nama: Mohamad Irfan Haziq Mohamad Nor Adha

Tarikh Lahir: 27 Jun 2008


Gambar tuh irfan tengah dok cek kot2 beskal die ade yang rosak, sebab baru pas lunggah satu rumah dengan beskal tuh. Adoiilaa:P. Sayang jugak ko ngan beskal ko yeh irfannn.

Kalo nak tau detail peserta2 contest nih terjah la SINI yea.

-mamairfan-

5 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Mesti la irfan syg kt beskal tu kan.. sbb papa yg belikan utk hadiah hari jadik irfan... anyway..gud luck my son.. usaha tangga kejayaan..

-papairfan-

kayyana berkata...

ye ye btul2.. usaha tangga kejayaan,.. kih kih kih

MAPPIAU berkata...

papairfan

eleh..kalau mama die tak berzikir kat tinger tuh suh belik mesti takdo kannnnn.. :P


kayyana

yolah...anty d dan abg irfan akan berusaha yea...muahahaha...

mrS sHaq berkata...

wah.. pasni bleh la baiki beskal sendiri..
heheehehhe

anyway,good luck..

tahnks for joining

MAPPIAU berkata...

mrs shaq

Ahahaha, baiki sampai rosak boleh la die tuh. Anyway thanks sebab sudi terjah sini :).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...