SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Isnin, 29 November 2010

Berehat-Rehat di Rumah Dan Terpakse Jugak



Hari ni tak plan pun nak cuti, tapi terpakse cuti sebab bangun je pagi tadi series mate nih tak leh bukak langsung. Bagaikan sudah ade gam gajah melekat kat kelopak mate tuh tau. Pastu badan rase funaatttt la sesangat.

Yela malam tadi aku sampai dari kampung pun dah lewat, pastu sambil drive sambil nyenyenkan irfan, pehtu irfan tido pulak sepanjang jalan nak balik tuh. Jadinyer terpakse ribakan irfan sampaila putrajaya. Pergghhh tak ke kuar sume muscle2 lengan aku tuh.

Kalau nak ikutkan memang bahaye kan sambil drive sambil pangkukan anak, tapi aku takde pilihan. Aku dah cube dah berenti tepi jalan bagi irfan nyenyen pastu tidokan die, haraamm die takmo tido sebab die tau aku berentikan kete. Pehtu dah cube jugak bile die dah macam agak2 lena tido kat riba aku, aku minta helper aku amikkan die then pangku. Still jugak tak jalan okeh, lepas jer helper aku amik terus irfan jage pastu nanges nak nyenyen kat aku balik.

Abis tuh camne, kalau aku tak drive sape lagi yang nak drive??. Nak tak nak terpakse jugak. Tapi tu hanye sementare jer, sok papairfan dah abis misi sok die la drive sepenoh mase. Time tuh aku akan membuto secare besar-besaran dalam keto nanti. takpe2 sabar sabar...muahahaha.

-mamairfan-

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

skill tu bkn sebarangan org bleh buat tu.. tp awasss.. jgn tiru aksi ini kalu pakai keta manual..


-papairfan-

MAPPIAU berkata...

hehehe..tau takpe...nasib baik kete auto.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...