SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Sabtu, 13 November 2010

CONTEST BAYI NANGIS

Mood nak join contest dah menjelma kembali ehehehe. Kali ni contest bayi nangis pulak.

Contest ni dianjurkan oleh ibu si Faten Aleesya tu kat gambo yang tengah meneran sakan nanges tuh. hihihi. comel!


Tarikh tutup contest ni pada 14 November 2010. Masih sompek lagi kalo korang nak join contest nih copek2 :). Kalo korang nak tau sume details contest ni meh klik SINI


Dan gamba budak yang kalau nanges suare die satu lubnan leh dengar adelah nih. hikhikhik


NAMA BAYI - Mohamad Irfan Haziq Bin Mohamad Nor Adha
NAMA IBU - Nordiana Yahya
TARIKH LAHIR - 27 Jun 2008

~Good Luck ! anak mama~

Time nih irfan nanges sebab baru pas kene 'cubitan manje' mama die. Sebab muasabab cubitan manje die dapat, adalah kerana ini budak tatak reti duduk diam time kat kedai makan. Abis ngan baju2 die habis basah dek air mate muahahaha.


-mamairfan-

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

aloo looo looo.. sianyer anak papa ni nangis... mama wat adik yea... nanti papa puk mama..

-papairfan-

MAPPIAU berkata...

kang mama die nangis plak kang haaaa :P

Tanpa Nama berkata...

anyway.. go irfan go... menangis pun bleh dapat hadiah tau..

-papairfan-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...