SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Sabtu, 6 November 2010

Dah Balik Dah :(

setelah 2 minggu bersame2 akhirnye papairfan abis cuti 3hb ari tuh :((. flight die kul 12.15 tgh malam ke Egypt dulu....then baru ke Beirut.


jadinyer aku ngan irfan antar papairfan ke KLIA ari Rabu malam tuh....kiteorang gerak ke Putrajaya Sentral dalam kul 9 malam macam tuh....sampai2 jer train ke KLIA lagi 3 minit....terus cepat2 beli tiket...then laju2 turun tangge g tunggu train....phewww...nasib baik sempat......


sampai2 je KLIA papairfan terus g daftar masuk.....time ni rasenye dalam kul 10 lebih macam tuh...papairfan kene masuk flight kul 11...alahai sedihnyer rase....lagi beberapa minit lagi dah tak dapat jumpe....tapi....aku still boleh tahan lagi time nih...tak nak bagi papairfan sedih tengok aku macam tuh...so aku buat2 kuat....hurmmm....



eh jap....mane plak si budak tecik irfan tu yeh...tak nampak pun die kan....haaaa..agak2 korang la kan irfan kat mane...?? cube teka....alaaa...teka la....hahahahahaa....


ok...ok....tak yah la teka bagai....meh sini aku bagi tau.........

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
V

oh...ade extra luggage disitu ghupenyer....hahahaa.....ni sume gare2 tak nak bagi mamat ni bohsan...dan seterusnyer mengundang buat perangai....tapi kan...tak jugakkkk...kalau tak makan saman tu tatap la jugak die buat perangai tau lepas2 tuh....memang kene banyak istighfar la jugak jawabnyer tauu...


lepas jer papairfan dah cek in...aku dah tak mampu dah nak snap2 gambo bagai...rase sayuuu la sangat2....adoiilah....tak tau la nape...mase bulan 4 dulu mase mule2 papairfan nak pegi aku masih lagi boleh kuat...walaupun still sedih....tapi kali ni....rase sedih la sangat.....rase macam tak nak bagi papairfan balik sane jer balik....


tapi apekan daye...dah kehendak tugas die macam tuh....hurmmm....


dalam kul 11.15 macam tuh papairfan dah nak masuk dah ke boarding...alahai....series aku rase cam.....hishh....saat aku tengah taip ni pun bile ingat balik suasana sedih time tuh..still lagi bergenang air mate aku nih....hishhh....tak sooookaaaa laaaaaa.....


mule2 papairfan peluk dulu anak die.....nampak jelas kat air muke papairfan die pun sedih sangat nak tinggalkan aku ngan irfan.....aku tahan lagi tak nangesss.....tahan...tahan...dan tahan....pastu papairfan datang kat aku....salam die....pastu......aku tak tahan dah....syahdu la sangat.....


lepas dah cium2...peluk2 sume...terus papairfan masuk pintu perlepasan tuh......irfan bile nampak je papa die pergi terus die panggil "papaaaaaa....papaaaaaa....." alahai......*nanges*


ohh..aku dah nak nangessss....


abang.....cepatlah balik.... :((


-mamairfan-

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

huaaaaa...... miss uall my dear..

-papairfan-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...