SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Isnin, 15 November 2010

Hadiah Yang Tertangguh

Tahun lepas mase besday irfan setahun irfan dapat hadiah NIH dari papairfan. Tahun ni plak papairfan tak dapat nak join same sambut besday irfan sebab die nun jauh kek negare orang kan.


Jadinye hadiah untuk irfan pun terpakse la di tangguhkan sampai la papairfan balik cuti bulan 10 hari tuh. Bile papairfan dah balik cuti jer kan, haruslah mama eh tuntut hadiah untuk irfan kan (eh mamanyer pulak yang lebih :P fedulikk)


Disebabkan mama eh tiap mase la berzikir kat telinge bapak eh "nak hadiah irfan", "nak hadiah irfan" (hahaha osah mama eh overdoss) lalu si bapak eh pun belila jugak hadiah untuk besday irfan ke 2 tahun.


Tadaaaa...nila hadiah besday irfan untuk tahun nih. Cantek taakk hihihihi (sile la puji cantek, kalau tak mama eh yang sentap kang :P)



Irfan memang teruja la dapat beskal nih. Haaa perasan tak kat dalam bakul beskal tuh ade ape?. Yeaaa tuan2 dan puan2 tu cd upin ipin, ini budak memang tengah kemaruk ngan citer upin ipin skang nih. Sampaikan naik beskal pun die heret gak cd tu same ngan die. Kirenye upin ipin ngan Irfan memang tak dapek nak dipisahkan lagi dah ahahaahaha.



Abis satu rumah irfan lunggah ngan beskal nih. Janji beskal jalan sudah, adoiila.


Tengok...siap free styler lagi tuh. Uuuuyaii.


Lepas dah lunggah sane sini, tau pulak tuh die nak tengok beskal die kot2 ade yang rosak. hahahahaha


ok dah tu jer... tata... hihihihi.


-mamairfan-

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

alahai.. tomeinyer anak papa naik beskal.. nanti umur 3 tahun papa belikan motor superbike yg konit plak yea...

-papairfan-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...