SELAMAT DATANG KE MAPPIAU.BLOGSPOT.COM

Ahad, 28 November 2010

Majlis Kawen Ina Gomeh

Hari Sabtu aku ngan irfan ke gemas, untuk g majlis kawen kawan baik selamenye aka BFF aku Ina.

Aku kawan ngan ina ni memang dah lameeee, dari kiteorang tingkatan satu (satu kelas) sampai ke tingkatan 5 (still satu kelas). Membawa pulak sambung belajar kat Poli (satu kursus, satu bilik). Pehtu membawa lagik mase start keje pun same (kat putrajaya), pehtu mase bujang pun duduk umah sewa same2 (satu bilik jugakkk :) )


Jadinyer memang dah lame kiteorang berkawan. Tapi time kawen aku dulu la sebab aku gelenyar lebih sket kan (takpe aku sedar diri okehhh :P) hek hek hek.


Pelamin yang simple dan nice sangattt, lawa okeh. Tema cokelat putih.


See irfan pun sooooka jugak tengok pelamin tuh. hiks.


Bergamba dengan budak tecik yang saangatt susah mau senyum kalau mau amik gamba...haih.



Aku ngan ina ngan maina, mase ni tengah tunggu pengantin lelaki sampai.




Puan Ina dan suami (waaaa dah tuko status ko ina hehehe) tahniah !!.



Hantaran dari belah lelaki untuk pengantin perempuan. Eh jangan korang konpius plak, memang kasuh tuh ina yang punyer okehhh. hehehe. Festime aku jumpe hadiah hantaran untuk pompuan kasut sport macam tuh. Tapi okeh jugak kan buat hantaran kasut sport macam tuh. Lain dari yang lain hehehe.



Sesi berfotogedik dengan pengantin dan irfan yang sebok isap lolipop die hahahahaha.


Nasib baik pengantin super sporting layan kerenah si tuan kecik ni tauu..hahahaa. Orang sebokk bergamba dengan pengantin die pun seeeebokkkk jugak nak bergamba okeh. ish..ish..ish...


Aku ngan maina, pengantin baru yang tak berape nak baru lorrr...hehehehehe.


Irfan yang ralit main buih sabun, goodies dari pengantin.


Eh, omak eh pun samo jugekkkk ralit main buih sabun :P hahaahhaa. Tapi syiok jugak tau main buih sabun nih hehehehe. Takdelah aku sebenarnye saje nak buat demo kasi tunjuk kat irfan, macam mane nak hembus kasi buih2 belon kuar banyak (hahahahaha alasan).


Kemain suke lagi irfan dok layan buih2 sabun tuh, nasib baik kan mama eh tolong hembuskan hikhikhikhik.


Anyway buat ina dan suami, aku ucapkan selamat pengantin baru yea. Mudahan korang kekal bahagie buat selamenye. Tahniah !!.

Then mekacih yea sebab sudi la layan si irfan tu haaaa. Kemain ralit lagi irfan dok tengok ko ngan suami ko. hahahahaa.

-mamairfan-

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Selamat Pengantin Baru Ina Rempit.. hehehe..

-papairfan-

MAPPIAU berkata...

hohoho...skang die dah tak rempit lagi lorr hiks.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...